- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz abridabri #55149 üzenetére
Az szép
Esetleg 4,8Ghz körül is megnézheted, hátha sokat tudsz visszalépni a feszültséggel, teljesítményben nem sokat buknálNekem egy 360-as radi (PE 360) mellett az 5930K@4,5Ghz@1,28V + GTX1080 OC 50-60 fok között mozgott.
Most meg épp átépítés van és 2db 360-as radi lesz a rendszerben + átköltöznek a D-Frame-be, csak néhány fitting Kína és hazánk között eltévedni látszott és újra kellett rendelnem
[ Szerkesztve ]
-
doom8311
csendes tag
Még egy ilyen radi tökéletesen elférne van jelentősége pl. a tuningnál? Alphacool NexXxoS Monsta 140mm
-
veterán
válasz Dealer95 #55151 üzenetére
4,8on hasznaltam leghutessel (Noctua D15S) ,biztos nem veszem visszabb 5 ghznel; ha mar ennyit kiadtam vizre,meg ha eszre se vennem sebessegben a visszalepest ,jo ez igy
doom8311
Persze eleg 1D5 os siman egy cpu+vga +2 radi korhoz, csak az en hazamban hulyen nezne ki 1 kor[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LLKobe #55138 üzenetére
Remélem nekem nem fog eddig tartani az első lépés. Ma még mondjuk csak behajítottam előre a radit és rajta a három ventilátort a Define S-be. Az eredetileg elől levő 140-es gyárit meg felraktam hátra felülre.
Ami eddig nagyon nem tetszik ebben a házban: a tömegének a döntő többsége a két oldallapban és a műanyag előlapban van. Maga a vázszerkezet nagyon könnyű, és gyenge. Pont fordítva kellett volna. A Stackernél a váz adja a tömeg 3/4-ét. Ennél a háznál talán az 1/3-át. Legalább a front és tetőlemez lehetne vastagabb lemezből, elvégre ez a két rész hivatott a radik nem kis tömegét megtartani. De nem, ezek is 0,5-ös (esetleg 0,6-os, nem oszt, nem szoroz) lemezből vannak. Nem túl bizalomgerjesztő.
-
veterán
válasz MPowerPH #55158 üzenetére
Minden a radiventik sebessegen mulik , ha elemngedem 1000rpmig akkor mar pl csak 53C a VGA 1ora BF1 utan.
Ez a tablazat igen jol bemutatja ,igaz itt 360as radik ,de a lenyeg latszik
Alphacool 360*45 750rpm ventikkel 181W mig 1300rpmen mar 280W hot kepes disszipalni 10C H2O DT mellett.
No persze ez az idealis eset ,ennel csak rosszabb ertekek jonnek ki ha a radi hazba van epitve (ventik elott racs+porszuro) -
doom8311
csendes tag
válasz energy4ever #55153 üzenetére
Értem, de azért szerintem berakom Elfér
Hol vetted egyébként a Monsta radit? -
energy4ever
addikt
válasz doom8311 #55161 üzenetére
Merlinhardver-tol rendeltem(de mar vagy 3eve ha nem tobb). Negyed ev alatt ide is ert, raadaskent mas cimre is kuldtek, plusz utanvetelesen kertem, erre elkuldtek siman, igy meg mehettem bankba is befizetni a penzt nekik...
Amit kb egy hete rendeltem arra is azt irtak, hogy oktober vegen jon majd. Most neztem meg azt a termeket az oldalukon, ott azt irjak 4-7 munkanap.Siralmas amit muvelnek...
-
hash99
senior tag
válasz energy4ever #55162 üzenetére
Merlint már sokszor kibeszéltük itt. Ha nem akar az ember hónapokat várni jobban jár ha külföldről rendel.
-
MPowerPH
félisten
Nem is ertem, hogy mukodhetnek, hogy tudjak magukat fenntartani. Szvsz dragak is, mar-mar rablas, amit csinalnak az arakkal, honapokat kell varni egy-egy rendelesre. Most mar minden nagyobb kulfoldi shop postaz hazulra is, ahol joval nagyobb a valasztek, minden raktarkeszleten van, 1 het alatt ide er.
Don't Tread On Me
-
energy4ever
addikt
Volt regen kimutatas arrol, hogy hogyan alakulnak a hofokok ha csak a radi 1 oldalan van venti, ha mindket oldalan, ha szendvicsben van ket radi, stb. Ezt valaki betudna linkelni ujra?
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz MPowerPH #55168 üzenetére
Légkondi előtt nálam is 30-35 fok között volt a szobában nyáron
Pedig a Mátrához közel vagyok...
Reggeltől délután 2-ig süti a nap az ablakot, reggel 9-kor már 29-30 fok van, ha nem megy.Most 26 fokos szobahőmérséklet van belőve, a gép is jobban szereti meg én is túlélem
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MPowerPH #55168 üzenetére
Eddig 48C volt a max vizhofok .
De amugy ja jovore tervben van a legkondi. Brutal meleg ez a szoba , elbasztuk a szigetelest . Vastag vajogfal (40cm) ,de csunya volt a saletrom miatt ,igy uveggyapot paplan +gipszkarton is rament plusszba, viszont igy nem tud atszellozni . Nyaron mintha sutoben ulnek ugy erzem -
doom8311
csendes tag
Siralmas..... ne is mond ugy elegem van az egész brigádból hogy szerintem következő alkalommal elküldöm őket eléggé melegebb éghajlatra!!!!
Ugyan ez 3 hét múlva is azt mondták jön nemsokára, le.... ták az egész rendelésemet,. emellett full flegmák és bunkó.. az egész banda!!! Elegem van! EK Water Blocks EK-DBAY D5 PWM MX Plexi ilyet vettem az elején csöpögött a hütőfolyadék mint az állat erre vártam 3 hetet hívom öket… olyan flegmák voltak hihetetlen, még azt mondják ez lehetetlen.....
Elegem van ebből a társaságbol…Az a baj a külföldi oldalakon ugyan ugy kell várni 3 hetet és 10 12 15 ezres postaköltségek vannak....
Honnan lehetne normális vizes alkatrészeket rendelni?
-
MPowerPH
félisten
válasz doom8311 #55171 üzenetére
Az EKWB -tol ha rendelsz, akkor miert kell varni annyit? Es miert 15k a PK? Szvsz nem is ertem, miert rendel valaki Merlintol EK cuccokat, mikor Ok konkretan worldwide dolgoznak.
Aztan van mar Aliexpressz is, ami persze megint 2-3 het, de legalabb olcso, es jo cuccokat lehet venni, lasd Barrow.Aztan ossze lehet allni masokkal, es lehet rendelni tulajdonkeppen barhonnan, Ha mar 2-en vagytok, a PK felezodik, es megeri. Overclockers asszem £32 -ot ker kiszallitasert, ott is van minden, es azt felezve mar egyaltalan nem veszes.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Grózi
Topikgazda
Kiragoztátok,ahogy már sokszor ki volt tárgyalva-szóval lépjünk túl a varázslós témán!!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
doom8311
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
carr
őstag
Összeraktam rendeses, miután tegnap éjjel far cry 5 beszippantott, azt addig toltam rámesteledett.
És hajnal 4 körül arra lettem figyelmes, hogy az ideiglenesen felrakott pumpám egyik ága szépen elengedett, és spriccelt mindenfelé a desztvizes alkohol.
Pánikra semmi ok. Táp kikapcs, pohárba víz leenged. meg az asztalra, parkettára, falra, ahova épp jutott.
no para. gyorsban visszadug. rendszer újra feltölt, azt nézem hogy valamit nagyon ráfelejtettem, visszafelé megy a víz.
jó hogy olyan szar értékeket kaptam múltkor, az out végén ment be a víz, az in-en meg outolt... :Đ
nabaz. mondom, má éjjelre így hagyom.
hadd hűljön/száradjon.
reggel 11kor összepakoltam, most már rendesen.
2 óra Far cry 5 után 29C szobahő mellett volt kb 54C a proc.
barátibb. de kedden megnézem mennyi az annyi pontosan.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Cr00py
senior tag
Mondjuk elég lesz itthon magát a kártyát megvenni.
-
carr
őstag
Elkezdett hangosan zúgni a pumpa.... Már elég zavaró.
Kínai.. Gondolom nem tudom javítani....
Ha mégis sikerül szétszedni (ragasztott) kapható ezekhez alkatrész?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Laraxior
titán
Laing DDC-nek hívák"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MPowerPH
félisten
válasz TESCO-Zsömle #55189 üzenetére
Meg irjad ra az AFA tobbletet is. A piac mar most megtelt hasznalt 1080Ti -kel, mindenki adja el, most meg csak £150 -el alacsonyabb aron, mint 3 hete tette. Ez meg lesz kevesebb is.... Persze a tesztek nagyban befolyasoljak majd az arak alakulasat, foleg a Ti alatti modelleknel. De jelenleg kevesebb, mint felebol megvan egy hasznalt 1080Ti, mint az uj szerias csucskartya, amire ugye meg kell blokk is. Es meg azt sem tudjuk, hogy RT nelkul mennyi a javulas?! RT -vel meg meg nem igazan erdemes foglalkozni, tekintetbe veve a megjelent hirekre, latszik, hogy ez az uj szeria sem lesz meg alkalmas RT-re....
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
carr
őstag
válasz Laraxior #55186 üzenetére
mostakkó vegyek ddc-t vagy nevegyek?
Amúgy nem feltétlen ér többet mint amennyivel többe kerül. lehet csak a kenés (fagyálló) hiányzik a 1 Liter desztvíz+100g 70% alkohol oldatból.
még lehet teszek bele fél decit.
Ilyen, de sztem nem elékeztek a 3 évvel ezelőtti beszélgetésünkre itt kollégával. 15 őszén vettem
rup1u5: ha megelégszel egy 970+FC-vel, jó áron neked adom. úgyis azon morogtam, hogy eladom az egészet, azt veszek egy raspberry pi-t. persze arra is víz megy.
[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
veterán
Fontolgatom ,hogy a dupla koros hutest le redukalom 1 nagy korre .Tobb okbol is ( az egyik pumpa megbizhatatlan , hol mukodik hol nem / a VGA nak keves a 420as radi kis fordulatu ventikkel , a CPU nak viszont overkill a masik 420as .
A 2 db D5 sorba lenne kotve ,igy ha az egyik pumpa bexarik ,meg akkor se tortenne semmi gond.Tobb gondolat is felmerult amire nem tudom a valaszt :
Ugye ezek d5 pump-res kombok . Az oke hogy feltoltom az egyik tartalyt X szintre , de akkor a masik tartaly megtelik fullra vizzel ,vagy ott milyen lesz a vizszint?
Nem gond ,hogy az egyik pumpa 3as fokozaton menne , a masik viszont csak 1-en ? (1 folott sipolo magas frekis hangot ad sajnos )
Ja es kozvetlen nem igazan tudom egymasba kotni a 2pumpat .
Igy gondoltam1Pump-res > CPU > GPU > 2. pump -res > Radi1 > Radi2 > 1pump -res
Ez igy mukodhet ? Vagy a 2. tartaly megtelik fullon ,es a tetejet se tudom lecsavarni ,mert kifolyna a viz ?
-
F e Z o
veterán
válasz energy4ever #55194 üzenetére
A be quiet felirat fölötti csati az in, az alsó az out. Oldalkán egyébként jelezve van.
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OTP Bank topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Autós topik
- BestBuy topik
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest