- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz rup1u5 #55894 üzenetére
A hatso ventihelyre is tudsz tenni egy ventit ,csak kivulrol. Es a kabelet kivezeted mondjuk az egyik pci takarolemeznel
Na meg vedd ki az osszes pci takarot ,ugyse latszik zart oldallapos hazban, viszont nagyon megnoveli az exhaust feluletet.
A teteje meg maradhat zart ,es akkor a por se szall be. -
Joshi
titán
-
-
Joshi
titán
válasz apollo12 #55913 üzenetére
Ugye itt nem csak az a lényeg hogy meg tudd mozgatni a vizet, hanem az is hogy aránylag halk is maradjon a pumpa. Egyébként ha vinni fogja, akkor lehet hogy passzívban is el viszi Idleben a rendszeredet sőt, szerintem vinni fogja. Loadban meg enyhe szellőcske is elég lesz neki.
ui.: ez mellé fölösleges más radi.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
rup1u5
nagyúr
Mi a gond? Nem tudom kivenni a képen. A kábel nem elég hosszú?
Amúgy neked milyen állapotban van a kártyán a blokk? Nálad is hiányzik a nikkel borítás több helyen? Nálam a lamelláknál és a kamrákban több helyen kilátszik a réz. Mitől lehet ez egy olyan kártyán ami csak 5 hónapot ment? Kavitáció?[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
mpierre
veterán
válasz rup1u5 #55927 üzenetére
Ha olyan minőségű a nikkelezés, mint néhány korábbi ek blokkon volt, akkor ne csodálkozz.
Amúgy a kari csatija nála kilóg a házon kívülre... Ezt az apró anomáliát a második fotó jól szemlélteti.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Tikakukac
titán
Nálad is hiányzik a nikkel borítás több helyen? Nálam a lamelláknál és a kamrákban több helyen kilátszik a réz. Mitől lehet ez egy olyan kártyán ami csak 5 hónapot ment? Kavitáció?
Már többször tárgyaltunk erről
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
syC
addikt
Ez az EK sara, ilyen a minőség. Beszéltem az eladóval és mondta, hogy az összes kártyán jelentkezett a tünet.. Hűtést nem befolyásolja, csak ronda mint a bűn. Evvan. Deez amúgy monoblockoknál is jelentkezik, túl vékony a nikkel réteg.
A nagyobbik gondom az, hogy csöpög a kártya valahonnan. Mintha a plexi alól csöpögne a lötyi, nyugalmi állapotban nem, csak pumpával meghajtva jelentkezik a tünet. Szedhetem szét újra, argh..
(#55926) Puma K: Ah, köszi de nem. Én nem riserezek. Kártyának a lapban a helye
[ Szerkesztve ]
•
-
syC
addikt
válasz proci985 #55934 üzenetére
Szétszedtem, összeraktam. SZerintem szarul volt összerakva. Most nem csöpög. Repedést nem láttam, pexi jónak tűnik. Ellenben amikor szedtem szét, érztem hogy 1-2 csavar eléggé kislányosan volt meghúzva.
(#55937) proci985: esélyes Mostmár csak az 1 hete elromlott foxpost automatában ragadt ramjaimat kellene magamévá tenni és mehetne a gép...
[ Szerkesztve ]
•
-
rup1u5
nagyúr
Igen, nekem is elmondta az eladó. Hosszan leveleztünk és nagyon korrekt arc. Azt nem gondoltam volna, hogy az összes kártyáján jelentkezett ez. Nálam szerencsére nem szivárog. Szétszedtem teljesen és a lamellák közül is kikapargattam a lerakódásokat mielőtt összeraktam.
(#55932) syC:
Az nagyon meleg! Biztos, hogy az összes csavart meghúztad rendesen?(#55928) mpierre:
Most esett le, hogy a második kép milyen szögből van.(#55930) Tikakukac:
Tudom, hogy felmerült már de pontosan nem emlékszem.(#55935) syC:
Nálam egyik csavar sem volt meghúzva mikor kivettem a dobozból. Az egyik csavar a dobozban volt egy másik meg kiesett a blokkból mikor megfogtam a kártyát.Gelid GC Extreme-et tettem a GPU-ra. Ennél nehezebben kenhető pasztával én még nem találkoztam!
Van valakinek tapasztalata itt vele?[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Nekem ilyen olaj színű "megfolyásaim" vannak a csavarok körül. Elég nehéz volt lefeotózni.
Nem nagyon sikerült élesen lefotózni béka pozícióból de azért látszik. Végig körbe a blokk pereménél. Ez szivárgás lenne? Az eladó azt mondta, hogy wd40-el befújta a gumi gyűrűt. Az olajos színből arra gondoltam hogy talán nem víz de nem hiszem hogy ez mind valamilyen rejtélyes helyről előbújt wd40 lenne. Ilyenkor mi van? Parázzak, hogy elázik a gép? Most is erről írok. A csavarokat a blokkon úgy meghúztam, hogy erősebben már nem merném.
-
rup1u5
nagyúr
Nincs időm se kedvem. És mire mennék vele ha szétszedem? Ennél jobban már nem akarom meghuzni a csavarokat, mert félek hogy reped a plexi. Új gumi tömités kéne bele? Kinyomom szilóval és úgy teszem rá a plexit vagy beteszek egy réteg folpackot a plexi meg a fém közé hogy szigeteljen. Ilyen nagyszerű sufnituning ötleteim vannak.
-
kago akira
tag
válasz rup1u5 #55940 üzenetére
Olvastam máshol hogy normális ha átszivárog a két elem között. Viszont a gumi határólón nem szabadna átmennie. Én legalábbis ezt olvastam mindenhol. mondjuk ilyen mértékü szivárgás szerintem nem okoz problémát mert a szavaidból kivéve nem most lett össze rakva
(Mondjuk aki wd40-et használ... az sem normális. Se nem ken se nem olajoz. Ez egy szilikonos cumok ami max tisztitáshoz jó de oda sem igazán. Ideig oráig müködik de utánna megeszi az alkatrészt illetve lemossa a zsírt,olajat. Erőteljes Bringa károkozó)
[ Szerkesztve ]
Ryzen 2600x - 32GB RAM - SAPPHIRE RX580 - 970 EVO 500Gb SSD - INWIN 301 sevenfan eDition :D
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Vartanus
őstag
válasz TESCO-Zsömle #55948 üzenetére
Nooo látszik hogy neked vaaan rutinod a témában nekem nincs
Elnézést kérek tudatlanságomért, de jó pap is holtig tanul...
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
rup1u5
nagyúr
válasz kago akira #55947 üzenetére
"szavaidból kivéve nem most lett össze rakva"
Teljesen szétszedtem aztán összeraktam és a GPU kapott GC Gelid-et mielőtt vissza került rá a blokk. Nem bízom másban ha vízhűtésről van szó legyen akármilyen tapasztalt is! Ha eláztatom a gépem akkor az legyen az én hibám. Mondjuk szerintem direkt nem is rakta össze rendesen a blokkot az eladó. Az összes csavar laza volt, egy ki is esett az úton, míg hozzám ért.Arra lennék kíváncsi hogy gumi tömítést lehet e valahonnan venni külön.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Gitáros topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OTP Bank topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Autós topik
- BestBuy topik
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest