Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
blasko92 #49998 üzenetére
ott a pumpának a 1/2"-es csatlakozójánál az befőttes gumi?
Nem befőttes , de gumi!
Istenem eltört a bilincs! Tartály sokat ivott elakart dőlni!lori80!
Ráadásul olyan kezdő akinek segítsége sem volt! Mindent a logikára építettem és levágtam egy imát az első feltöltésnél! Mert én azóta is áramot adva az egész rendszernek tesztelem. Tehát nem hibázhatok , mert akkor lesz egy csatt! -
SimonYana
addikt
válasz
lori80 #49991 üzenetére
Viccelsz!? Kéményt csináltam volna belőle!
Tudod milyen jó ekkora tartállyal feltölteni és légteleníteni a rendszert!
Kicsi tartály esetében sajnos vissza szívja a buborékot és sokszor egy napig is eltart mire eltűnnek a buborékok!
Ez itt egy olcsóbb megoldás , de itt elveszik a 40cm-es cső!
Itt még talán annyira nem volt fontos a kinézet! -
SimonYana
addikt
Oda teszed ahol neked a legjobban tetszik és a leg kényelmesebb elhelyezni!
Én 40cm-est is betettem!
A cső benne régen nem volt , de rájöttek arra , hogy így nem szivja vissza azonnal azt a vizet ami bejött!
Régen én tettem bele egy HF csövet- Vagy volt olyan gyártó aki ketté rekesztette a két nyílást 3cm magason. Ez a csőves megoldás nagyon jó!A 3. lukba szenzort is tehetsz , de van aki plexy dugót használ és ledet tesz bele!
Én annó lazára hagytam és ha le kellet engedni csak letekertem a tartályt és egy edénybe kiborítottam a vizet. Nagy része ott le is tud folyni.
Most a fix 5"25-ös tartállyal ezt nem lehet megoldani sajnos.
Így én egy VGA-n hagyott csonkot használok leeresztőnek.Ezeket is felejtsd el! Elfog törni! Készülj be rá hogy legyen más ha eltörne!
OC-nek volt valamikor műanyagból ami erős volt .
Fektetve nem tudod használni! Felszívja a levegőt! Ha csak nem töltöd úgy fel hogy színig legyen. Én sajna azt a megoldást nem szeretem , mert a víz tágul kicsit ha melegszik! -
SimonYana
addikt
Az úgy már jó lesz!
Én úgy csináltam anno , hogy .....
Szivattyú szívja a vizet a tartályból & tolja bele a CPU-ba , & majd onnan át megy a VGA-ba & VGA-ból a radiátorba & és a visszahűtött víz a radiátorból megy a a tartályba és minden kezdődik elölről.
Jelenleg előbb a VGA-ba vittem és onnan a CPU-ba.
Elvileg ez rosszabb , de szerintem olyan minimális a különbség hogy melyik van előbb , hogy azt választom amit a hely jobban kiad! -
SimonYana
addikt
Azon a kicsi tartályon az életbe nem töltöd fel! Pénzt nem és és még a légtelenítés is nyűgös lesz! Szidni fogod azt aki kitalálta!
Minimum egy ilyen , bár elég húzós ilyen szar forinttal!
Vagy ezeket ajánlom:
Phobya tartály 150 -
SimonYana
addikt
válasz
SkyS1gn #49958 üzenetére
Azzal van baj , ha beszínezi a csövedet , meg mindent és sosem vakarod le! Cső kidob utána hónapokig kopik le ! Jártam így pirossal!
A Tiedet nem ismerem sajnos!
Megkeresem amit én használtam! Nagyon jó! Olyan majdnem mint az olaj!Színe sem változott és nem is fogott be semmit!
-
SimonYana
addikt
válasz
potyi23 #49953 üzenetére
Ha nem sajnálod a pénzt mert van akkor TYGON ! Színezett vizekkel ne nagyon foglalkozz! Nagyon meg lehet szívni! Ami jó az meg 3000 Ft/l.
Vegyél színes PVC csövet és sima ioncserélt víz a tescoból. Tökéletes!
Gyógyszertári drága desztilált vizet is felejtsd el! Drága is és sz@r is! -
SimonYana
addikt
válasz
potyi23 #49953 üzenetére
Akkor mondom! Nekem volt ilyen! Használtam így is , meg tetővel is!
Én vennék rá Phobya Laing DDC TOP Silver Nikkel tetőt és akkor rendes csavarokkal tudod összerakni! Ha már meg van akkor 19/13 -as csövet használnám! Sokkal csendesebb , mert jobban áramlik a víz! Csak akkor vegyél ilyet , ha lesz VGA blockod is ami rendesen lefojtja , mert csak CPU-t hűtve ez erős! Akkor a kisebbiket venném meg! Ez nagy lesz és csobogni fog mint egy szökőkút! 1db radi és a CPU block nem tudja lefojtani rendesen! -
SimonYana
addikt
válasz
jilian #49951 üzenetére
Nézz itt szét nálam , hátha segít valamelyik megoldás és ötletet ad!
Volt pár vizem már! -
SimonYana
addikt
válasz
mcwolf79 #49926 üzenetére
Nekem csak a H50 és a H70-em volt! Azzal nem volt gond. H60-at havernak szereltem be és az is tökéletes! Természetesen nem hasonlítható össze az én vizemmel , de annyi pénzért csodát ne várjunk!
Akkor ezek szerint kicsit túlzásba vitték a tömeggyártást és komoly minőségi hibák vannak a Corsairnél! -
SimonYana
addikt
válasz
Razermazer #49905 üzenetére
Szeretnék én is így élni!
Látnátok tőlem is 1-2 érdekességet biztosan , de venti tornyot nem építenék az tuti! -
-
SimonYana
addikt
Egy kis látnivalót találtam! Gyönyörűen megcsinálta a gyerek , de sosem értettem minek vízhűtés , ha 15-20 ventilátor megy egyszerre! Ki is dobnám , ha itt susogna a fülembe! Nem csak a hőfok miatt szereltem , hanem a csend miatt is!
-
SimonYana
addikt
Lehet nem ártana levizezni az RF4-et!
Sajnos rettenetesen melegszik!
Azt hiszem erre lesz majd szükségem!
Más blockot nem láttam a formulára.Annyi lenne a kérdésem , hogy ugye jól látom nincs különbség az extreme és a formula között blockilag!
A félre értés elkerülése végett nekem ez van!
Rampage IV Formula/BATTLEFIELD 3 -
SimonYana
addikt
válasz
HUfantom #49862 üzenetére
Én sokkal hamarabb kezdtem és megtanultam nem teszek terrákat RAID-re!
Tárolni csak sima winyón és be a fiókba!
Valamikor 30 terra cuccom volt. Azt őrültség lett volna alaplapi raiden tartani!
Alaplapi raidet csakis munkára használtam! 6db 320-as winyó! Semmi nem fogta meg sem a torrent sem a videó szerkesztés!Természetesen a szerkesztés miatt mindég használtam vízhűtést , mert már akkor is melegedett a Q6600 felrángatva 3600Mhz-re és 3 napon keresztül csak szerkesztett!
Csak azér hogy a vízről is beszéljek a vízhűtés topickban! -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
intercooler #49777 üzenetére
Az a 3. cső mi a vga-n?
Ott eresztem le , ha szerelni kell!blasko92
Köszönöm!
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
SkyS1gn #49376 üzenetére
Ez nagyon szépen meg van csinálva! Csak sajnos a csatlakozók ára többe lehet mint a ház és a block együtt véve!
A képeket tovább nézve olyan sok csatit és átalakítót használ , hogy ebből a márkából meg merem kockáztatni , hogy az egész hardver annyiba van mint a csatik!
-
SimonYana
addikt
válasz
viperabácsi #49372 üzenetére
Külsőt használok , de az nem ott van!
-
SimonYana
addikt
Nem fogod kitalálni!
Egy gyors csati. Rádugom a másik végét és ott eresztem le a vizet!Van aki egy T elosztóval , vagy csappal oldja meg , nekem most ez volt kéznél!
Itt egyszerűbb megoldás volt a henger tartállyal ! Csak fejre fordítottam a tartályt és már ki is öntöttem a rendszerből!
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
UPP!
Jó látni , hogy pörög a fórum! -
SimonYana
addikt
válasz
ABnormal #31650 üzenetére
Csak azt nem értem , hogy ennyi pénzért miért nem tudnak rendesen forgalmazni minden fajta lefogatót!
Cooler Master adott ki lefogatót külön!
Az EK meg kivonta az AMD-775-öst és kiadta 1366-osban,de nem csinált volna mellé egy 1356-ost!
Pedig csak egy vasdarabról van szó pár lukkal!Kerülne neki vagy 150 Ft-ba és adhatná akár 1000-ért! Ja.... és a hírnév! -
SimonYana
addikt
válasz
adamka16 #31593 üzenetére
Én azért szeretem , ha nem a radi hűtése miatt hangos a gépem,ha már vízzel hűtöm!
Én 8-ért vettem kézalol. Nagyon nem mindegy , hogy 600-on vagy 1200-on pörög a venti. 600-as dosztig elég a hűtéshez!
De lehet ellenálást is bekötni és az olcsóbb!
A Noctua már csomagol gyárilag ellenállásal szabályzott kábeleket! -
SimonYana
addikt
válasz
->Dzsony<- #31481 üzenetére
OC-tól a Subcoolingnál hétfőn megrendeled és kedden reggel ott van!
Ennél nem sokkal lenne gyorsabb az üzletsem,bár nem is tudok ilyen üzletet! -
SimonYana
addikt
Az a szép benne , hogy a DDC esetében kitolja a foglalatból a kis tüskéket!
A régieknél meg szét nyilik a tüske vége és lehetetlen összedugni!
Na meg a 4 tüske 4 feledől és az istenért nem lehet összedugni!
A legnagyobb gond a foglalattal van,hogy nem tartja és össze vissza dőlnek benne a tüskék! Röhely az egész és ez megy már lassan 10-15 éve.De ha eddig nem oldották meg már nem is fogják,mert minden satas lassan! -
SimonYana
addikt
Igazoolm a molex problámát a DDC-nél!
Egy az egybe kiesett a foglalatból a lába!
2× állt le e miatt! Azóta nekem foglalat nélkül van bedugva a táp minőségi milex csatijába!!
Ez a Molex egy akkora sz@r és nem tudta egy idióta sem leváltani közel 20 év alatt!
Most meg már nem is lehet!
Csak a sata és a molex létezik,de valami minőséget 20 év alatt elvárnék!
Fóleg a szivattyú gyártótól,mikor azon áll vagy bukik az egész rendszer működése (mint más harvernek is)! -
SimonYana
addikt
ITT is vannak speckó hangszigetelő szivacsok!
-
SimonYana
addikt
Találtam újra nagyon jó Gigabyte UV reagens csövet!
Valamikor használtam és ez világított a legjobban !
Én tudok is szerezni ha valakit érdekel! -
SimonYana
addikt
válasz
Erdei88 #31222 üzenetére
A szinezék a rendszert nem teszi tönkre , de kifakul és a cső meg gusztustalanul beszineződik!
Tehát egy rakás sz@r!
Ezért cseréltem le a csövet és a drága Tygont kidobtam!
Tiszta pénzkidobás a kétkörös rendszer !
Duplán kell mindenből és szerintem az a pár fok nem ér meg annyit!
100 rugó kell mindenképpen egy normális rendszerhez egykörösen.
Esetleg ha kézalól veszel meg mindent akkor sokkal olcsóbb tud lenni!
Nekem így még nem volt a VGA-m 53 fok felett,pedig fel van húzva rendesen!
A szigetelés amit a HAF 932-ben láttál csak esztétika! Nem lehet kapni ott ahol eddig vettem.
Ha a vizen le van szabályozva a venti 6-800-ra szinte hangtalan! -
SimonYana
addikt
válasz
Nippon #31210 üzenetére
Neked mi a bajod ezzel a megoldással?
Az hogy a tápod friss levegőhöz jut?
Nem szerencsés a benti meleggel hűteni a tápot!
Ez tápegység és nem a ház hűtés egy része!
Ezért sem értékelem a felső tápos házakat!
Ez a létező leg okosabb megoldás!
Az Obsidianál majdnem a teljes alja nyitott egy hatalmas porszűrővel! -
SimonYana
addikt
válasz
radi8tor #31209 üzenetére
Nekem csak így nézki!
Ez még mindég nem a végleges! -
SimonYana
addikt
válasz
#35434496 #31174 üzenetére
EK Water Blocks EK-Supreme HF (High Flow) - Acetal
http://www.subcooling.hu/ek-water-blocks-eksupreme-hf-high-flow-acetal-p-463.html
Laing DDC1-T
Alphacool Nexxxos Extreme III 360
Tygoon R3603 11,2/8
11/8-as csatlakozóMost így hírtelen ezeket tudtam összekapni ami jó és bármikor bővíthető akár egy VGA blockal,vagy bármivel!
A CPU block nagyon jó szerintem és mindenféle lefogató van hozzá!
Azzal sem lesz bajod váltáskor! -
SimonYana
addikt
válasz
somasz #31069 üzenetére
Én ezt venném EK Water Blocks EK-Supreme HF (High Flow) - Acetal!
Bár nem egy árkategória az álltalad kinézettel,de ezzel nem lesz gondod talán soha sem! -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
Nagyon jól sikerült!
Én is gondolkodom még 2 db 1-es radi berakásán a Tripla mellé,de iszonyat drágák!
Ráadásul amit én kinéztem (HWLabs Black Ice GT Stealth 140) , meg arany árban van!
Pedig meg van az Obsidian-ban szépen a helye!
Nagyon be jön az a MORA II. is ,de nem szeretem,ha nem a házamban vannak beszerelve a dolgok! -
SimonYana
addikt
válasz
gabipaci #30975 üzenetére
Ez csak neked mint vásárlónak egyszerűbb!
Szerinted az országnak mekkora pénz ez!
Nem mondom,hogy nem így van,mert én sem tudom igazán,csak a jó magyar üzletekben vásárolok így nincs ezzel tapasztalatom!
Ha itthon bemész bárhova , legyen az kis vagy nagy ker , akkor szigorúan csengetni kell!
Gondolom nem mondtam ezzel újat senkinek!Ezek szerint akkor ország határon kívül kell vásárolni???
-
SimonYana
addikt
válasz
danati #30973 üzenetére
Ezen csodálkoznék,mert áfát mindenhol kell fizetni! Az más ha vállalkozásod van és valamilyen úton - módon vissza tudod igényelni,de áfát mindég ki kell fizetni vásárláskor.
Olyan nem létezik szerintem,hogy nem kell. Olyat hallottam ,hogy ha kintről veszed , akkor ki választhatod , hogy hova és melyik országnak fizeted az áfát. -
SimonYana
addikt
válasz
nebancsa #30932 üzenetére
Én 2 literhez öntöttem 5 adagot és így sem lett vérvörös , csak mint a híg málnaszörp!
Fel tenném a kérdést a gyártónak! Számára a színező a vér vörös? Nem a kívánt cél elérése miatt van ez a a név. Még egy kérdésem lenne , hogy miért nem ír semmi nemű informácót róla. Így utólag megértem......
Ha ezeket leírná sosem adna el 1 db-ot sem! Hamarosan a márkanevet is elfelejtheti ezek miatt,mert én biztos nem adok semmi hasonlóra pénzt! -
SimonYana
addikt
válasz
nemethati #30922 üzenetére
Nekem Primochill PC Ice Dye Bomb - Blood Red 3ml volt!
De ezek szerint egyre jobban igazolódik , be az , hogy egyik sem ér egy garast sem!
Sőt sehol nem írják le azt hogy kárt okoz és az esztétika 1-2 napig tart!
Nekik kellene fizessenek kártérítést és nem nekünk megvenni!
Remélhetőleg sokan járnak itt fent , mert okos ember a más kárán tanul!
Még jó hogy a plexy tartályt és VGA blokkot nem fogta be! -
SimonYana
addikt
Én biztos nem veszek az életbe több ilyet!
Én pirosban vettem.Bele tettem a vízbe 5 fecskendővel és még így sem lett vérvörös. Később kifakult a víz és teljes anyagába beszínezte a csodaszép üveg tiszta Tygont.
Fel idegsített és ki vágtam az egészet! Vettem fekete Tygont!
Itt láthattok a gépemről pár variációt!
El lehet képzelni 1.5 méter Tygon és 5 flakon színező + a víz Kb 10 rugót dobtam ki az ablakon! -
SimonYana
addikt
Itt találtok egy rakás vízhűtős képet!
Lehet ötletet meríteni! -
SimonYana
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #30788 üzenetére
Igen!
Ezt már a nakos barátom is mondta és ő is hang karival tesztelte!
Nekem semmit nem érzékelt belőle!
Egyébként van tapasztalat,hogy ha bedugod a 16× -os VGA helyére, nem kavar be a VGA sebességébe? Elvileg nem szabadna,de van hogy az elv és a gyakorlat nem azonos. -
SimonYana
addikt
Igen!
A (#30761) ugyan erre utaltam neki,de ha talál is használtan 1-2db-ot , az akkor sem lesz meg 30-40 -ből. Azt meg semmi képpen nem javaslom,hogy olcsó vackokat össze szedjen és kidobja rá a pénzt! Akkor inkább gyüjtsön még! Ilyen zalman és társai , minden vga-ra jó vagyok..... meg nem hiába dobják utána olcsó pénzért! A mai világban nagyon ritka az hogy olcsón vett univerzális dolgok lekörözik a minőségi dolgokat.
Ezért is mondtam , ha tanács kell én szívesen segítek,de abban is biztos vagyok,hogy OC. is elmondja a leg jobb megoldásokat.
Én is spóroltam sok mindenen és előbb utóbb csak a legjobb csövet vettem a régieket,meg kidobtam. Na ez a drága,mikor olyat veszel ami vagy nem használható,vagy hamar cserére szorul! -
SimonYana
addikt
válasz
Kvazár #30782 üzenetére
HaHaHa!
1. szerinted mit akartam mikor be akartam tenni a karit!?
Anélkül mehetek a sóhivatalba!
2.sokkal lassabb az a PCIe-es raid mint az alaplapi!
Még jó hogy nem egy drága raid karim van,mert akkor még ideg beteg is lennék,hogy meg veszem a fullos dolgokat csak nem használható! -
SimonYana
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #30778 üzenetére
Nem látja.....
Túl vagyok rajta, de ha látná , akkor sem vagyok biztos abba,hogy nem kavar be a VGA-nak. Lehet minden oké lenne,ha látná!Nem lenne itt semmi baj,ha nem hányná magát össze a Sata vezérlő 6 meghajtóval!
De az összes Maximus ilyen! Már mindet kipróbáltam anno.
Nem hiába Gamer lap ez! Nem arra való,hogy teledugdosd az összes Satát!
Ezeken az apróságokon kívül nagyon jó lap,csak én tőbbre használtam volna , mint Game! -
SimonYana
addikt
Itt a jól látható fotó hogy értsd.
Nem értem miért nem lehet a lapokat úgy tervezni,hogy a PCIe ne legyen a VGA mögött!!!
Minek teszik be egyáltalán?
Alig vannak már 1 slotos VGA-k!
A mérnökök még,mindég igen nagy hibákat ejtenek.De 3 VGA-nak bezzeg van hely!
Nagyon fontos!
Mindenk 3 VGA-val SLIzik!FID
Az a legkevesebb! Valamit teszek a TC tunerre szigetelésnek és meg van oldva a zárlat!
De semmit nem tudsz oda tenni!
Én leszereltem a hátlapi rögzítést egy Raid karinak és így sem fért be.Szóval az a slot használhatatlan a legtöbb mai VGA-val.
Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest