Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Seri21
tag
Hát ha ki van tisztítva, nincs tele szösszel mint az amit linkeltem. 2x22cmes venti van csak rajta és olyan fél kakaón dolgoznak. Amúgy közelről ilyen. Ritkább mint a pc vízhűtés radik.[link]
A legtöbb lada radiátorral amúgy az a baj, hogy vasból vannak a lamellái, nagyon ritka a réz lamellás. -
Seri21
tag
Vki egy hónapja kérte, hogy tegyem fel a vízhűtésemet, hát nem kapkodtam el, de itt van.
[link] Egy volvo radiából lett kialakítva, és 2 22cm-es venti van rajta. -
Seri21
tag
válasz
Razermazer #48941 üzenetére
Nekem autó radim van és tökéletesen működik. Csak a megfelelő autóradit kell átalakítani.
Enyém egy volvo-é volt. Vörösréz lamellák és sárgaréz kamrák. A lamellák ritkasága az ritkább mint egy pc vízhűtőnek. -
Seri21
tag
2011nél annyi a különbség, hogy van menet az alaplapban.
-
Seri21
tag
Minap böngészgettem vaterán, és találtam egy ilyet: [link]
Még éltemben nem láttam ilyet, és rákerestem de semmi találat nem volt googlén.(szerk: Már találtam róla leírást.
Ez az a cuc ami nem olyan rég volt itt fórumon, csak nem esett le eleinte)
-
Seri21
tag
Ezért jobb a cső, mert azon nincs ragasztás.
-
Seri21
tag
válasz
TESCO-Zsömle #47692 üzenetére
Úgy kéne csinálni a gyártónak hogy 3/8ados menetet rak a blokkra és alapból ad hozzá szűkítőt. Aztán aki akarja az 3/8adossal használja aki meg nem az szűkítővel.
Mint ahogy ennél a hátlapi átvezetőnél van : [link]
-
Seri21
tag
http://www.hobbielektronika.hu/kapcsolasok/_homerok.html
Érdemes nézegetni, aki egy vízhűtést összetud rakni az egy ilyet is sztem.
-
Seri21
tag
Nekem volvo radi van. Sárgaréz-vörösréz. És elég ritkán van lamellázva. A hűtőfelületére 12db 12 cmes venti menne rá, ha raknák rá.
-
Seri21
tag
AT-s táp tökéletes a feltöltésre.
-
Seri21
tag
Bekötsz sorba a szivattyúval egy változtatható ellenállást (potméter) Addig tekergeted amíg neked nem tetszik, aztán kikötöd leméred mekkora ellenálláson van és veszel egy olyan ellenállást mondjuk 20Wosban és bekötöd oda ahol a potméter volt. Persze így menet közben nem tod állítani. Mondjuk nem tom hogy állítható ellenállásban van-e nagyobb teljesítményű.
-
Seri21
tag
Én most csináltam 1 lada radit. 1/4es menetes ki és befolyó része van. És igen rézből van de 2 fajta van, aminek a lamellái is rézből vannak meg olyan mi a lamellái vasból. Aminek a lamellái rézből vannak annak a lamella távolsága olyan mint a fentebb linkelt radinak.
-
Seri21
tag
Nekem egy ilyen van egy am3on, úgyesen megcsinálva. Egész jó lehűti csak kicsi a radim.
-
Seri21
tag
Nézd meg, hogy mennyire melegszik az ic a szabályzón. És ha nagyon tegyél rá nagyobb hűtést.
Aktív témák
Hirdetés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest