Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Laraxior
titán
ilyen lesz a kingmax ramokon nálam
nem könnyű ilyen cuccot összevadászni
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Bivaly #17692 üzenetére
ez pontosan egy D5-38/810N a képen.
szerintem nem nagyon fogsz találni, főleg nem csak házat.
esetleg azt ajánlom, hogy keresd meg a legközelebbi viszonteladót ( [link] )
@Speed: az lesz, csak szombattól nyaralok, tehát szeptember elején küldöm csak el subaruwrc-nek. meg addigra lesz mx-2 pasztám is. -
Bivaly
tag
Itt is megkérdezem, hátha van (?) valakinek.
-
Oibacsi
őstag
Nézte már valaki hosszútávon, hogy a pumpában is rakódik ki dzsuva?
-
Cyberbeni
addikt
nemrég feltettem egy kérdést, de úgylátszik vagy a ti figyelmeteket kerülte el, vagy én nem láttam meg a választ, szóval:
az hogy terhelés alatt 10 fok különbség van léggel és vízzel is a 0+1 és 2+3 magok között azt jelenti, hogy: 1. a proci két része ennyire nem egyformán melegszik (mivel ugye 2 részből áll, amikben 2-2 mag van), vagy pedig 2. púpos a kupak, és ekkora eltérés van emiatt? -
Cyberbeni
addikt
válasz
DroneZ^ #17684 üzenetére
vga-ra s1, procira meg xigmatek s1283 red scorpion. sokkal jobb mint a gagyi thermaltake.
ráadásul olcsóbban is jössz ki.
de ha vízhűtést akarsz, akkor nem szabad spórolni, és procihűtés bő 40k-ból jön ki. vga-ra blokk 10-20k (attól függ, h teljeset vagy csak gpu-t hűtőt akarsz), nb-re meg kb 5k a blokk.
de ez a tt csak a procira van. szóval ott sem jönnél ki 40 alatt proci+nb+vga hűtéssel, ráadásul nem is bírná el (sem a szivattyú, sem a radiátor)
szóval ha nincs ~50k-d proci+nb hűtésre, esetleg még +10-20k vga-ra, akkor nem érdemes vízhűtést venni. -
DroneZ^
őstag
THERMALTAKE BigWater 735-ről valaki tud mondani valamit? nem ismerem, egy ati HD 4870-et, intel core 2 duo e8400-at szeretnék hűteni vele...
Vagy esetleg a 770? -
Oibacsi
őstag
Rozsdamentes acélt használhatok csonknak?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
shteer #17674 üzenetére
hehe... olyan mint egy orosz ürállomás.
Grat!Egyébként nagyon sokadik szét-összeszerelés + feltöltés után elhatároztam, hogy csak olyan tartályom lesz legközelebb, ami rá van szerelve a szívattyúra.
Vagy benne van a szivattyú.....Úgy sokkal könyebb feltölteni a rendszert (és tényleg lehet alul is...)
-
shteer
titán
jó procira sajnálom a pénzt
bezzeg egyedi tartályt is csak a hülye csinál magának:
1 noise isolatora bárkinek lehet
2 noise iso-ja is
2 fekete noise iso-ja csak a fanatikusoknak
2 fekete noise iso egybeépítve csak a betegeknek
2 fekete noise iso egybeépítve EK Multioption véggel és alsó megvilágítással csak nekem - ide kell még a megfelelő szót -
fsb1000
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #17662 üzenetére
Nekem febi-vel is kicsapódott az a fehér bevonat.
Érdekes, hogy csak a meleg körben.
Mindkettőben van "csupasz" aluminium és réz is is. Én erre a párosra gyanakodtam eddig... esetleg a szilikon csőre, de nálatok nincs ilyen.
Mitől lehet? A szivattyút nem mertem még szétszedni.Szép a CPU blokkod, de azok a kis kecses chipset hűtőid jobban tetszenek.... Milyen tipus?
-
ejcy
csendes tag
Phenom X4 kb125W fogy + 8800 gts géphez szeretnék teljes vízhűtést építeni, milyen passziv hűtőradiátort ajánlotok?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ez Valvoline Super Coolant volt,de lehet maradt benne ilyen előző feltöltésről. Most próbálgattam ezket. A második féle anti-corro az lehet, hogy Glikol mentes,de oldja szépen a csöveket, vagy nemtudom, de képez egy elég vastag rétegben fehér bevonatot mindenen. Én arra tippelek, hogy kicsit megoldja a csöveket, aztán elszállitódik a rendszerben ide-oda...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ez meg akkor van,ha az adalék oldja egy cseppet a csöveket
Itt-ott összegyűlikDe a Tygon falán nem tapadt meg a szmötyi, meg az EK VGA blokk is hótiszta volt belülről. Bezzeg enzo az összeszedte mindet.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
fsb1000 #17628 üzenetére
Lehetne, csak nem költök ilyenre
Bár fuzik-mamával anno agyaltunk egy waterchilleren kipróbálsi-kiváncsiságkielégitési célzattal,de elmaradt a dolog. Jórészt az ára miatt.... Pedig beszerezhető egy pár fajta,de nem nagyon hiszem, hogy az én fülem szeretné folyamatos üzemre. Meg amugy is, semmi értelme "hétköznapi használatban". Persze a te peltieres rendszered is hasonló árszinten van, ott elgondolkoztató... -
fsb1000
nagyúr
válasz
Oibacsi #17646 üzenetére
Esetleg meg tudnád adni a bolt elérhetőségét? Hátha neten is küldenek...
Vettem ma ismét szilikon csöveket, hogy lepróbázzam. (iszonyat ár)
10x2 avagy 10/14 (930Ft/m)
jó, de törésre hajlamos, kicsit nehezen megy fel a HF-re és alig jön le, bilincs se kell
80mm radiuszú hajlítást kibir
.
10x3 avagy 10/16 (1600Ft/m)
Kiváló, nem törik, kicsit nehezen megy fel a HF-re és alig jön le, bilincs se kell
40mm radiuszú hajlítást kibir
.
12x3 avagy 12/18 (1800Ft/m)
Kiváló, nem törik, lazán felcsúszik HF-re, nem folyik, de azért rakok rá bilincsit
50mm radiuszú hajlítást kibir
.
Nagyon drága, de sokkal könnyebb velük dolgozni, mint a PVC-vel (szerintem!!!) vagy még nem volt jó PVC csövem.
Rugalmas, arra hajlítom amerre akarom, nem keményedik fel hideg víznél, nem lágyul be melegnél, nem nyirja szét a túlhűzott bilincs. -
shteer
titán
válasz
Laraxior #17647 üzenetére
akkor havonta egy blokk és 4 hónap múlva szerelés
én is rászántam most magam egy fet-szettre
és a fekete tygon nem csak a színe és a kiváló ívelhetősége miatt előnyös - eddig ez az a cső, ami Nyugdíjas kollégánál sem mutatott semmiféle elváltozást és a többivel (olcsó pvc, clearflex, stb) ellentétben, többfajta adalékkal (alkohol, valvoline, anti-corro, stb) tesztelve
-
pentium4
senior tag
válasz
fsb1000 #17644 üzenetére
a vétel még odébb van!, azért így a full rendszer vagy 200k-ba lenne, ami nem kevés egy vizes rendszerre, de mondjuk kompresszoros, így ha úgy vesszük megérheti!
20dB es hangja van, teszt és az aquatuningnál is ennyi van feltüntetve!
sztem bőven elfogadható, ha más nem ad ki hangot!
az a baj hogy sajnálok kiadni ennyi pénzt csak azért hogy jó hűvös legyen a gépezet, persze lehet megtérül ha +2-3évvel tovább mennek a hardverek!
inkább majd 2009 Q1 be most amcsiba akarok eljutni októberbe és ahhoz kell a zséP4
-
Laraxior
titán
válasz
Oibacsi #17646 üzenetére
amennyi cső van az én gépemben,nem érdemes
ha viszont mindent vízzel hűtenék,hát olyan fekete Tygon csövem lenne az hót ziher
nagyon pöpecül néz ki,és az ellenállósága is kiváló. Proci,VGA-ra nem érdemes. Bevállalnék egy laphűtést is,de egyben van az egész hűtőzet ezen a DS4en,szóval egyben kellene megvennem az összes blokkot,ami 4et jelentene,az meg sok egyben,legalábbis erre a hónapra
-
Laraxior
titán
válasz
fsb1000 #17644 üzenetére
Hmmm,én először rendeltem subcoolingról,aztán az elfogyott sajna. Azt mondták hogy a praktikerben van,aztán kiderült hogy az 11/8as de az én csatijaim 10/8asak,bár ez nem volt gond
...sokkal lágyabb az a cső, mint a másik. Nekem jobban bejött, találtam zöldet is, ha kék lett volna olyat veszek
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56573440 #17641 üzenetére
Nem vagyok dizajn fan de ez nagyon szép!
Laraxior: Nem kemény a praktikeres cső? (vettem 11x3-ast ami végre jó a Tody csonkra, de nem vagyok vele elégedett kunkorodik... nem jól kezelhető.. a vastag szilikon meg 2000Ft/m!! ejh.)
Pentium4:
Vedd meg! És ha beválik követlek. De... a hangjáról mit írnak? Nem zajong?
Egyébként a peltier nem annyira macerás mint ahogy mondják, de elég sokat fogyaszt, külön táp kell egy komolyabb hűtőteljesítményhez. Viszont 0 hang.Más: Lassan feladom a proc hőmérést e8400-val.
Léggel Loadnál a kupak 80(!!) fok a kupak, miközben kézzel fogható a hűtő alja.
H2C-vel meghűtve meg 9 fok miközben a víz csak 13°C. Vicces...
Van valami megoldás erre az anomáliára? Vagy ne fogklalkozzak vele és csak a vízhőfokot nézzem? -
törölt tag
-
mrdan206
tag
válasz
swoody #17638 üzenetére
Hát ha úgy vesszük akkor kb.
Pumpa ~ 10K
Radiátor ~15K
Cpu blokk ~ 10K
Csövek ~ 3K
Csatik ~ 4-5K
Tartály ~ 7K
Össz ~ 50KÉs ha többmindent akarsz hűteni akkor:
Vga blokk ~ 15-20K
Hidak ~ 10K
Fetek: ~ 15K
HDD box ~ 20K
Ami pulszba: ~ 60KNapersze ez a majdnem legjobb cuccokból van összerakva, ennél lehet olcsóbban is.
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Nem nagyon értek a víhűtéshez.Körülbelül mennyibe kerül a felállitása? Kompatibilis amd/intel ujabb/régebbi cpukkal?Köszi.
-
pentium4
senior tag
válasz
SzlobiG #17636 üzenetére
najó, de érted hova a retekbe kell -40fok, nap mint egy meleg szobába, páralecsapódás, stb, csak nyűg, és akkor még mindig nem jó a helyzet, merthát, a kompi csak 1 hardvert hűt a vizes rendszer meg "mindent" ha veszel blokkot és mindened jó hűs lesz, kompival ellentétben!
ennek az ultra 500 as chiler, elvileg 195W ot fogyaszt és 390W hűtőteljesitménye van, ami baráti!
akinek gx2 sli meg hasomnló gépe van annak ez a +200W megse kottyan, nemigaz?
én iylen rendszeren gondolkodtam, csak gázos volt a kivitelezés, de jó hogy rátaláltam a chiller re!P4
-
pentium4
senior tag
sok szép minden van ebbe a tesztbe xt2900 crossfire be, huzva 25 fok pfffffffffffffffffffffff
-
pentium4
senior tag
válasz
pentium4 #17631 üzenetére
2 óra prime után, q6600 4ghz 1.52V és csak 33-34fok
mennyi lehet idle be 20 fok?P4
-
pentium4
senior tag
válasz
Cyberbeni #17630 üzenetére
én 4 éve, de rühelltem
sztem 300 euróért nemsok a középső modell ha, már csak abból kiindulsz hogy egy brutál radi 125ejró+minőségi szivattyú 120, ez eddig 245 a maradék 70 ejróért kapsz még egy kompresszort ami hűti a vizet mint állat, igaz nehéz és nagy masinak, dehát az alacsony hőfoknak áravan!
aki tud bármit nyilatkozni a chiller ről az ne fogja magát vissza!P4
-
pentium4
senior tag
válasz
fsb1000 #17628 üzenetére
énse tok németül, pont ez a baj az aquatuning.de vel, és az összes leirás németül van, grrrr!!
nekem nem kell -17fokos viz, beérném 10-15fok környékével is!
mindjárt keresgélek én is teszt után, mert ez igy jobb megoldás lenne mint egy összetákolni egy home kompresszoros rendszert a vizeshez!
peltieres rendszert sztem nemjó, lebeszéltek róla, mert körülményes!P4
-
fsb1000
nagyúr
válasz
pentium4 #17627 üzenetére
hmm... nagyon gondolkodtam egy ilyen beszerzésén, mert a peltieres cuccom már többe kerül.
A neten összesen 2-3 értelmes user-tesztet vagy review-et találtam.
Az egyiken egy német pali -17°C vizet csinált az egyel nagyobb verzióval, de nem értettem miként, pedig képek is voltak. (németül nem nagyon tudok)
Elvileg nem lehetne minuszba vinni... le is tettem róla.Szerintem magyar földön senkinek sincs ilyen.
Akvaristáknál is érdeklődtem, de magyarországon nem elterjedt a víz hűtése.
Aszonták szereljek helyette 2db 12cm-s ventit az akváriumomra... Mondom jó.De azért nézd meg ezt: [link]
Valami hasonlót szeretnék csinálni, csak kisebb teljesítménnyel. -
pentium4
senior tag
cs
valakinek van tapasztalat a waterchiller ről? [link]
müködik? jó? szar? megéri? birja a strapát?
kösziP4
-
fsb1000
nagyúr
Ez úton is köszönet Nyugdíjasnak az infókért és önzetlen segítségért, amely által hozzájutottam egy XSPC delta V2-hőz!
Ezt a blokkot már elég jól tudom szigetelni.
IceAge-tól kaptam kölcsön egy brutál hőcserélőt (1-1,5KW) igy ma este újabb hűtési "gyakorlatot végzek".
Sajnos még csak 2db peltier érkezett meg a kis kiniaiktól, igy legfeljebb 5-10°C viz hőmérsékletre számítok. (8db-val -10°C a kitűzött cél)
De remélem ez is segít, mert TX2 léggel "csak" 4,2G-ig tudtam hajtani azE8400-at. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Reset Elek #17623 üzenetére
OK, rendben. Sajnos nincs átfolyásmérőm, igy csak durva becsléseket tudnék tenni a tömegáram változására különböző tartály poziciókban.
Tudod.. olyan fórumtémákban is szoktam régebben részt venni, ahol a szakmai tudásom és tapasztalatom nagyságrenddel meghaladja azt amit a vizes hűtésről és annak fizikájáról tudok.
A tapasztalatom szerint megöli a beszélgetést és a jó hangulatot, ha mindent precizen és körülírtan kell megfogalmazni kivédve minden lehetséges "támadást".
A való életben is rendkivül pongyolák vagyunk, de a közös nyelvi-kulturális gyökerek, valamint a hasonló (műszaki)előképzettség mégis lehetővé teszi, hogy egymást megértésük.
Természetesen az urbanlegendek és áltudományos fejtegetések ellen fel kell lépni minden témában. -
SzlobiG
félisten
válasz
Laraxior #17620 üzenetére
Jaja úgy csináltam én is pár hete csak sajna annyira folyt, hogy már nem lehetett használni normálisan ezért rátettem a procira a gyári ventit, de jobban is tettem fenetudja DDC mikor halt volna be.
Ettől félek én is mindég nehogy a CPU blokk follyon vhol mer kinyírja mind2 vga-t, akkor nem is tudom mitcsinálok, most azért se tettem rá az isolator tetőt, hogy véletlen se legyen túlnyomás a rendszerbe.
-
Reset Elek
aktív tag
válasz
fsb1000 #17622 üzenetére
Hát jah, szerintem meg attól még nem lesz igaz valami, hogy elég jol megmagyarázzuk. Amit a "fűtésszerelő" srác írt, az nagyrészt áltudományos maszlag, és nagyon sajnálom, hogy egy két éves tanfolyamon csak ennyit tanítottak neki.
Ugyan ez vonatkozik jones965 fórumtárs véleményére is.
Amúgy én is benne vagyok tesztelésben. Ha tippelni is lehet, akkor az égvilágon semmi, de tényleg semmi különbség nem lesz a két elrendezés között.
Szeretném, ha nem lennének ilyen köznyelvi meg űrtechnikai meg tudományos szintek, ha valamiről beszélünk.Legyen egy szint, egy nyelvezet, és vegye mindenki a fáradtságot, hogy ha hozzá akar szólni valamihez, akkor azt a megkívánt stílusban és szinten teszi. Engem is kiröhögnétek, ha processzor helyett azt mondanám, hogy az a nagy IC ott középen...
Mellesleg a szivattyú hatásfokán a hasznos és a befektetett munka hányadosát értjük.
A befektetett munka itt a villamos teljesítmény, a hasznos munka a tömegáramból és a szállítómagasságból számítható. Nem túl kézzelfogható dolog, és esetünkben nem is nagyon használható mennyiséget kapunk.A másik dolog, amit említettél, a "jósági fok" definiálható, de inkább a komplett rendszerre. Ez az elszállított hőmennyiség és a befektetett energia hányadosa lenne. ( C.O.P., ugye neked már mond ez valamit)
A harmadik dolog, hogy milyen sebességgel keringeti a vizet, meghatározható a szivattyú jelleggörbéjéből.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Reset Elek #17615 üzenetére
Azért a peltieres topicban elég jól leírta a "fűtésszerelő" srác, hogy mi a különbség a szívott és nyomott rendszerek között.
Pl hol helyezkedik el a körben a tartály....Na mindegy.. szerintem a indoklásaival együtt meghaladta az írása a "vélemény" szintjét.
A szivattyú hatásfokán vagy jóságán - természetesen csak köznyelvi és nem űrtechnikai tudományos szinten - én azt érteném, hogy egy adott körben milyen tömegáram létrehozására képes.
Eltekintve a fogyasztástól és zajtól, az a jobb szívattyú amely nagyobb sebességgel tudja keringetni a vizet.Érdekes kisérlet lenne, ha összehasonlítanánk azt a 2 esetet mikor a tartály a szívattyú elött vagy után van bekötve.
Szerintem lenne különbség, mégha nem is túl nagy.
Valószinűleg jones965 is erre célzott. -
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG #17619 üzenetére
Én körbetekertem zsepivel a csatlakozóknál,aztán ógy nem kellett taperálni nagyon hogy folyik-e vagy sem
Alul van valami lyukacska a DDC-n,azon keresztül kapta a vizet aztán jött a füst, a DDC meg ment szervízbe lpc kollégáhozhát nem mondmo beszartam,meg most is amikor az ultrára ráfolyt a vasszer ami az isolatorban volt
teljesen befolyt a GPU-ig
-
SzlobiG
félisten
válasz
Laraxior #17617 üzenetére
Na ez velem is megtörtént az OcLabsos tetővel a víz bejutott a DDC-be, de szerencsémre nem égett le, de egy kis szaga így is van.
Nem csobog elenyészően kell utána tölteni egy kupakkal kb most az előbb töltöttem kíváncsi leszek mikor kell újra.
Pedig minden csatit végig néztem és sehol nem folyik, remélem így is marad.
-
Oibacsi
őstag
Az eheim compact pumpákról mi a véleményetek? Mennyire tartósak?
-
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG #17616 üzenetére
nem.Nekem is fogyott időnként kiderült hogy a Laing DDC engedett aztán megállt a víz a ház aljában és belefolyt a DDC-be,aztán elfüstölt
Ha párolog akkor is csak nagyon keveset.
Ha csobog a víz az isolatorban mondjuk feltöltés után fél nappal egy nappal,de még azt mondom hogy egy hét alatt sem párolog annyit. -
SzlobiG
félisten
Nyitott rendszernél az normális, hogy bizonyos időközönként utána kell tölteni?
Mer mióta összeraktam most nincs rácsavarva az Isolator kupakja gondolom így párolog a víz.
Megnéztem sehol nem folyik.
-
Reset Elek
aktív tag
-
jones965
Modder
válasz
Reset Elek #17612 üzenetére
Talán azért, mert a szivattyú hatásfoka akkor a legjobb ha a tartályból közvetlenül a szivattyúba folyik a víz.
Másodsorban nem volt tisztázva az előbbi esetben, hogy a tartály--blokk--szivattyú között milyen szintbeli eltérések vannak, ergo az első bekezdés a kézenfekvő megoldás.Mondj egy iparágat, ahol a tartály és szivattyú közé a csöveken kívül egyébb elemeket beépítenek.
Nem elzáróra vagy torlóra kondolok. -
-
pentium4
senior tag
válasz
Cyberbeni #17605 üzenetére
engem nem érdekel az eurós ár, ugyis amcsiból veszem meg ahol lényegesebben olcsóbb!
lásd kint 50 dollár németbe meg 54 euró, van külömbség!
+sztem ez nem hűthet valéami jól már csak abból kiindulva hogy egy alu lap körefogja és odaszoritopd egy imbusszal a blokk tetejére és cakk pakk, sztem fele oylan jól se hűt mint ez a koolance s cucc! bár lehet tévedek!P4
-
pentium4
senior tag
válasz
Bulitt #17606 üzenetére
igen igen, legelőször én is ezt néztem, de mivel a bordát lekell cibálni róla ezért ez kilőve!
az mért baj hogy 6mm a csati? túl szűk és akadályozná a vizet? mondjuk ugyis elosztanám a főcsövet min2 fele, mert egymás után ennyi cuccot lehűteni,a végén már tüzes lenne a viz
és ha 3 felé lenne osztva a főcső, csak a memó meg a déli hid kapna 1 csövet, igy a szük átmérő problémát jelentene vagy nem?P4
-
Bulitt
addikt
-
pentium4
senior tag
válasz
Cyberbeni #17603 üzenetére
hát ezaz hogy nem bulk, hanem cricial ballastix, a narancs bordával!
4*1gb volt rajta TR HR-07 DUO val, nyári melegben, venti nélkül megfőtt, géme közben 1150 en, és gariba kise cserélték, mert eltávolitottam a bordát!
ősitől vettem 2x2gb 800 ast, de oylan szinte rával ragaszva a borda hogy nem volt pofám tovább feszitgetni, mert féltem hogy eltöröm a modult!
ebből kiindulva most nem nagyon akarom leszedni róla a bordát!
kint 50 dolcsi, simán ebzserzem jó olcsón kintről azon ne muljon, csak kérdés hogy rámegy-e a ram-30 as képeket nagyobb a hely mint a 35-s nél és bőviteni is lehet majd később 4 modulra és hogy normálisan hűti e a ramokat vagy csak szemfényvesztés az egész?P4
-
pentium4
senior tag
srácok
a Koolance RAM-30 és 35 memóriablokkjairól mi a véleményetek?
jó coolerek vagy felejtsem el?
ha igen mit válasszak helyette?
kösziP4
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Rootkiskacsa #17599 üzenetére
nekem meg 10cm magas a tartályom. és csak a tetején van egy kis levegő hagyva.
Aktív témák
Hirdetés
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest