Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nolika

senior tag

válasz Jester01 #4840 üzenetére

A gond az, hogy a IO::SOCKET perl modul IPv6 nem működik rendesen Windows alatt. Tudattam a fejlesztővel is. Tehát nem nyit socketet Windows alatt. Épp ezért most virtuális linux-al tesztelem.
    Windows alatt fejlesztenék, mert valószínűleg ez tovább fejlődhet a jövőben, további célokat szolgálhat.

A kérdés az, hogy maga az állapotokat egy táblázat színezgetésével megoldható? Vagy van C#-ban ennél szebb megoldás?
    Illetve maga a színezgetést hogyan állítom be? Ugye ezt PERL-ben egy új labelt kellett pakolni az adott táblázat helyére.

• nolika

senior tag

Sziasztok!

Adott egy szakdolgozat amihez szeretnék C#-ban egy felületet összedobni.
    A téma lényege:
    Socket kliensek futnak a C#-ban, csatlakoznak az eszközhöz, és ezt egy GUI-n kell jelezni az állapotot.
    PERL-ben már majdnem készen van, viszont csak linux alatt működik. Win alá meg szeretném csinálni.
    A lényeg az, hogy van egy táblázat, abban a bizonyos labeleket színek és szöveg szerint szeretném változtatni attól függően hogyan alakul a kapcsolat (sikeres kapcsolódás, bontott kapcsolat...stb...)

Kérdéseim: perl-ben ezt labelekkel meg tudom csinálni, hogy a táblázat bizonyos elemét frissítem. Itt hogy lehetséges ilyen megoldás?
    Illetve mivel 0 tapasztalatom van a C#-ban, hogyan lehetne ezt egyszerűbben megcsinálni?
    Jelenleg egy táblázatot készítek, és abba pakolgatnám bele a labeleket szín és szöveg szerint.

Új hozzászólás Aktív témák