- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Megint én vagy az, a láma kérdéseimmel
Szűrőt csinálnék az adatbázis-kezelő formhoz, de úgy kéne megoldani, hogy meglehessen adni azt is, melyik oszlopban keressen.ds.Tables["tábla1"].DefaultView.RowFilter = String.Format("PéldaOszlop = '{0}' " , textBox1.Text);
Ezzel próbálkozom, így ha előre beleírom az oszlop nevét, működik is. De ha az oszlopot is változtatni akarom, akkor azt csak annyi IF-el tudnám megoldani, ahány oszlop van. Gondolom létezik ennél valami szebb megoldás is
-
sch_a
addikt
válasz
Lucas Kane #3303 üzenetére
Valóban! Köszönöm szépen, sokat segítettél!
-
sch_a
addikt
Üdv!
Nagyon kezdő vagyok a témában, valószínűleg elég egyszerű kérdés lesz, de egész napos google-zás után sem találtam a megoldást..
Adatbázis-kezeléssel próbálkozom, a DataGridView-be betöltöttem a megfelelő táblát, most az jönne, hogy a kijelölt sor törlését/módosítását megoldjam. Ez addig ment is, míg a táblákban az elsődleges kulcs oszlopa csak számokat tartalmazott, most viszont varchar típusú és nem jövök rá hogy tudom ilyenkor megadni hogy melyik sort törölje/módosítsa..da.DeleteCommand = new SqlCommand("Delete from TáblaNév where Kód =" + DG.CurrentRow.Cells["Kód"].Value, cs);
Ez ugye ilyenkor nem igazán működik. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest