- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ivy.4.Ever #7782 üzenetére
A debreceni messze van, 8x3 óra nem valami acélos ezzel szemben amire én most járok és belinkeltem az milyen?
Az epam meg úgy néz ki, amire 18 évesen munka meg egyetem helyett ülnék be, hangsúlyozom, van állásom, az abból befolyó pénz pedig nélkülözhetetlen. Bár a pontos tematikát, óraszámot nem látom, lehet tévedek. -
Sziasztok!
Egy ilyen képzésen veszek most részt, C, embedded C, C++, Perl előképzettséggel, érdeklődnék, mi lenne a dolog menete utána?
Arra gondoltam, bedolgoznék valahova, akár több helyre otthonról, eleinte pusztán tanulási célból, aztán szép fokozatosan előre. A főállásom sem rossz, csak jó lenne több lábon állni, de hosszú távon semmi sem elképzelhetetlen.
Az a baj magamtól nem tudok kitalálni feladatokat gyakorlásképp, ezért lenne jó egy olyan cég, ahol kapnék valós feladatokat. Van ilyen? -
Sziasztok!
Villamosmérnökként jelenleg főleg beágyazott teszteléssel foglalkozom, illetve beágyazott C programozásból van tapasztalatom. Amit a BME-n, Kandón lenyomtak C++ból azt akkor évekkel ezelőtt megtanultam. Window application fejlesztési tapasztalatom csak Perl/PerlTK-ban van.
Most van lehetőségem 3-4 hónapig aktívan tanulni egy munkahelyváltáshoz. Érdemes lenne-e C#-ra ráfeküdni?
Nem köntörfalazok, erősen motiválna a pénz, szóval olyan irányba mennék, amivel itthon pár év tapasztalattal ha nem is nettóban de meg lehetne keresni 7 számjegyet.
Ha nem a C# a jó irány, akkor mi?
Ha a C# a jó irány mik lennének a lépések?
1. Visual Studio MSDN-ről, regisztrálni valami free-re
2. Valamilyen Lynda, vagy nCore PDF alapján elkezdeni
3. Hogyan tovább? Ha eljutok egy szintre hova jelentkezzek ahol sokat lehet fejlődni, nem csak a napi rutin van? Mennyi idő kell eljutni arra a szintre, hogy felvegyenek?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest