- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Úr
tag
Sejtem hogy miért hozol létre a _keres() metódusokon kívül is egy connectiont, de ez így nem fog működni. Ha a _keres()-en belül létrehozol egy új kapcsolatot, szerintem azt
ismeg kell nyitnod, mielőtt kérést küldenél hozzá.
Kipróbáltad amit írtam (open a _keres-en belül)? -
M.Úr
tag
Hali!
Én először debugolni próbálnám. Ha Visual Studio-t használsz, akkor ez nem jelenthet gondot. Tegyél breakpointokat a kérések köré, és figyeld a connection-höz kapcsolódó változókat.
szerk.:
Úgy látom létrehozol egy connectiont a button click else ágában, majd azt megnyitod. Eztán futtatod a kérést, ami létrehoz egy új connectiont, amit sehol nem nyitsz meg, majd ide próbálsz lekérdezést küldeni.A connect.connection_open_realmd(); parancsot a *_keres() metódusokba biggyeszd be a megfelelő helyre.
-
bpx
őstag
Szia!
2 dolog:
1. Hiába van connection-öd és nyitod meg, ha a commandokat nem kapcsolod össze vele. A commandnak sehol sem adtad meg, hogy milyen kapcsolatot használjon, így persze hogy panaszkodik.
2. SQL paramétert tényleg paraméterrel kellene megadni, nem pedig magát az SQL-t "összeollózni" (sql injection, dbms optimizer).
például így:
MySqlCommand user_keres = new MySqlCommand();
user_keres.CommandText = "SELECT id FROM account WHERE username=?UN";
user_keres.Connection = connection;
user_keres.Parameters.Add(new MySqlParameter("UN", user);
MySqlDataReader reader = user_keres.ExecuteReader();ha minden igaz, akkor MySQLhez ? kell az SQL Servernél megszokott @ helyett a paraméterhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Projektor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- E-roller topik
- Bluetooth hangszórók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest