Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Menő ez az immediate window!

Új nap, új érettségi. Most a 2009 májusi, idegennyelvűt csináltam. Látni fogjátok, hogy az 5. feladat nem a legszebben sikerült, arra szeretnék kérni, valami tuti ötletet, ha szabad a mester uraktól
. Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve.
Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik?Amúgy tök durva, sokkal jobban lázba hoz most már egy programozás feladat, mint egy matek, illetve az is érdekes, hogy szerintem, amikor sikerül megoldani egy feladatot, akkor ezerszer jobb érzés fog el, mintha matekból kiszámolnék, egy függvény alatti területet, vagy bármi mást

http://pastebin.com/ZpzA13jc
http://www.jos.hu/down/ErProg/Automata.pdf
Köszönöm szépen,
zsambek`
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve.
Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik?