Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
martonx
üzenetére
Olvas(gat)om, de még az angolt is töröm, nem hogy érteném, hát még amit próbál elmesélni. Biztos jó, meg okos dolog, de most csak azt látom, hogy feleslegesen túlbonyolítja. Nézegetem a Graph Explorer-t, de így sem értem. Már a nevével is problémáim vannak. Miért grafikon?
Nekem nincs cégem, előfizetésem, azúrom, se semmim. Egy mezei ingyenes MS fiókom van. Ráadásul a OneDrive sem szinkronizálja le, a helyi meghajtóra, mert egy másik fiókban van az eredeti fájl, velem csak meg van osztva.Azért köszi, hogy próbálsz irányba állítani. Majd még olvasgatok. Meg a githubon is találtam egy Onedrive samples példakód gyűjtemény, hátha tanulok belőle valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest