- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Lehet pontatlanul fogalmaztam.
Nem akarok külön adatbázist létrehozni és abból tölteni fel a DataTable-t.
Lehet tévedek, de C# alatt a datatable az nem egészen olyan mint Builderben a DBGrid és itt adatok tárolására való akárhonnan, akár valamilyen ODBC forrásból jövő vagy itt nem tudom honnan jövő adatokból is. Builderben 2 részre van osztva ez az egész.
De asszem kezdem megtalálni a megoldást:
DataGridTextBoxColumn
Egész jól lelehet kezelni ezt a gridet, rajzolás is megy. Több szerintem nem is fog kelleni.
Kérdésedre válaszolok: Mert ezzel az eszközzel kezdtem el ismerkedni C# alatt is.
Csak azt nem értem, hogy ezt miért írtad le. Érdekes módon 3emberből 2tudott segíteni 1 meg olyan megoldást javasolt, ami nem tetszik. Szerintem nem sok értelme volt a megnyilvánulásodnak, ha tévedek, akkor elnézést. Lehet én látok valamit rosszul. -
amargo
addikt
Halee, még csak most ismerkedeka VS-el, de nem értem, miért kellene nekem dataSet? Ha jól látom ez adatbázis. Én meg nem akarok külön adatbázis táblátkat kezelni, mert miért kellene?
Köszönöm a segítséget, de még keresem a megfelelő megoldást, mert ezt a gridet editálnom is kellene tudni
De most nincs időm foglalkozni vele, de utána megnézem a lehetőségeket. -
amargo
addikt
válasz
Gregorius #248 üzenetére
Most nem néztem utána, de úgy rémlik, hogy mást is lehet hozzá inicializálni. Akkor ezek szerint, az lenne az 5leted, hogy csináljak egy normális osztályt hozzá? Mert igaziból én is erre gondoltam.
Jester01
Azért ez már lényegesen emészthetőbb! Ki is próbálom otthon!
Köszönöm!
Mind kettőtöknek -
amargo
addikt
válasz
Gregorius #246 üzenetére
Uhum, sajna lemaradás az van, de több helyen is.
Ha már itt tartunk, nem tud valaki valami jó komponenst Windows mobile-hoz valami grid szerűség kellene vagy inkább openGL és rajzoljak valamit?
Builder után most kostolgatom a C#-t és a wmCE része fura nekem. Persze a helpben egész jól levannak írva a dolok.. csak nekem fura, hogy 100dolgot kell inicializálni
DataTable Tabla = new DataTable(''Valami'');
DataColumn column = new DataColumn();
column.DataType = System.Type.GetType(''System.String'');
column.ColumnName = ''hor'';
Tabla.Columns.Add(column);
DataColumn column2 = new DataColumn();
column2.DataType = System.Type.GetType(''System.String'');
column2.ColumnName = ''hor2'';
Tabla.Columns.Add(column2);
DataRow row;
row= Tabla.NewRow();
row[''hor''= ''amargo'';
row[''hor2''= ''kicsién'';
Tabla.Rows.Add(row);
dataGrid1.DataSource = Tabla;
nekem olyan fura ez.. -
amargo
addikt
válasz
Vilmoskorte #234 üzenetére
Én úgy tudom, hogy van, tekintve, hogy a borland 2006-ot is használom. De hogy csak a név maradt meg és felvásrolták.. erről nem olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest