- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
[L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;831489[/L] ?
-
Miracle
senior tag
hehe. m$ faktor. amúgy szerintem inkább felejtsd el a VBet, ha nem megy, és már vele álmodsz, nem tudsz nélküle élni, akkor térj át mondjuk VS6-ra, nekem jobban tetszik, mint a 2K3.NET
ja, és másra áttérni nem hiszem, hogy megoldható, mert a VB m$ specialitás.
[Szerkesztve] -
Kuresz
tag
Sziasztok!
Nagy gázban vagyok! Jóideje fejlesztek egy progit Visual Studio 2003-ban (azonbelül Visual Basic). Már szép nagy méretű a forrás is és most eljutottam oda, hogyha mégegy sort írok a forrásba Visual Studio-ban, az összeomlik!!!! Ezt a hibaüzenetet jeleníti meg:
''Visual Basic .NET is unable to recover from the following error : System error &HC0000005& (Visual Basic internal compiler error) Save your work and restart Visual Studio .NET''
Ilyenkor nem képes rendesen kimenteni már a forrást sem, egyszerűen lefelejti a végét vagy az elejéből egy részt, emiatt a forrás minden egyes mentéskor szintaktikai hibákkal kerül elmentésre, amit a VS és a project újratöltésekor lehet ügye észlelni.
Most tényleg komoly a zűr, mert már a fejlesztői környezet opcióit is végigbabráltam, de semmi változás. Ettől a ponttól nem tudom folytatni a munkámat. Ja és lefordítani sem hajlandó a programot! Befagy a fordító is!
Ha viszont kiveszek egykét sort bárhonnan a forrásból, akkor meg minden oké.
Van valakinek fogalma arról, hogy mi lehet ez pontosan? Van rá megoldás? RAM 1 GB van a gépemben és bőven van szabadon.
Esetleg létezik más editor, ami free? Nem baj ha nem nagy sztár, csak tudjon fordítani. Elszórakozom én a Notepad-el is ha kell, bár sok többletmunkát jelent, de lefordítani sajna nem tudom az alkalmazásomat!!! :((((
Légyszíves segítsetek!
Előre is köszönöm!
Kuresz
Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest