- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
sztanozs #3003 üzenetére
Amit linkeltél két stack leírást felhasználtam.
myPath = " ide megadtam a fájlok elérési útját "
viszont ha futtatom akkor ugye kéri a macro-t amelyiket használja a megnyitás után. azt megadom neki és egyből jön egy hibaüzenet, hogy
compile error:
invalid outside proceduremit ronthattam el?
köszönöm
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Makrót szeretnék készíteni a következő feladat megoldására:
Van kb. 200 darab excel fájlom.
Minden fájlban van 4 darab munkalap.
Minden munkalapon Vannak adatok kb 150 oszlop és 220 sor, de pár darabbal lehet több.A feladat az lenne, hogy van egy SABLON fájlom, amiben már van egy kész macro, ami arra szolgál hogy valamilyen szempont alapján vizsgálja a 4 munkalap adatait.
Ebbe a sablonba kellene mind a 200 daran excel fájl adatait egyesével belerakni, majd elmenteni, és az se lenne rossz, ha a sablon macroja lefutna. Ezt valahogyan meg lehet oldani automatizáltan?
Programozáshoz az alapokat értem(java,c++ ...)Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SkyShowtime
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged