- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
Elnézést a késői válaszért, először is köszönöm mindenkinek a segítséget Apollo17hu válasza jött be, utána láttam csak Delila_1 javított válaszát, amikor már kész voltam.
Viszont most egy ennél szerintem nagyságrendekkel nehezebb kérdéssel jönnék. Gyakorlatilag ugyanez lenne a feladat mint előbb, vagyis adott egy sor vagy sorok, amelyeket duplikálni kéne. A probléma már ott kezdőik, hogy a cellákban nem egyszerű értékek vannak, hanem formulával számoltak. Tehát ha lefut a script, akkor nem cask simán át kéne másolni az értékeket, hanem adott esetben a formulákat is. Mindezt úgy, hogy akár generikus is legyen. (tehát offszetelje el a cellát megadott értékkel, amennyibe kéne)
Amit még szeretnék, az pedig az, hogy legördülő menüvel lehessen választani a létrehozott másolatokból, tehát minden egy helyen lenne.
A könnyebb érthetőség kedvéért hoztam is egy példát rá:
És felfedve a formulákat:
Új hozzászólás Aktív témák
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest