Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
Elnézést a késői válaszért, először is köszönöm mindenkinek a segítséget Apollo17hu válasza jött be, utána láttam csak Delila_1 javított válaszát, amikor már kész voltam.
Viszont most egy ennél szerintem nagyságrendekkel nehezebb kérdéssel jönnék. Gyakorlatilag ugyanez lenne a feladat mint előbb, vagyis adott egy sor vagy sorok, amelyeket duplikálni kéne. A probléma már ott kezdőik, hogy a cellákban nem egyszerű értékek vannak, hanem formulával számoltak. Tehát ha lefut a script, akkor nem cask simán át kéne másolni az értékeket, hanem adott esetben a formulákat is. Mindezt úgy, hogy akár generikus is legyen. (tehát offszetelje el a cellát megadott értékkel, amennyibe kéne)
Amit még szeretnék, az pedig az, hogy legördülő menüvel lehessen választani a létrehozott másolatokból, tehát minden egy helyen lenne.
A könnyebb érthetőség kedvéért hoztam is egy példát rá:
És felfedve a formulákat:
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest