- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Üdv!
Van egy újkeletű problémám:
A korábban említett vonalkód témához kapcsolódik.
Mint említettem is a Word esetében a betűtípus beágyazása csak többé-kevésbé működőképes megoldás, így az abban érintett gépekre kézzel telepítettem a megfelelő betűtípust rendszergazdaként.Egy újabb fejlesztés eredményeként egy excel fájlban szeretném alkalmazni az említett vonalkód-betűtípust, azonban mint előbb írtam ehhez rendszergazda jog szükséges.
A rendszergazda felhasználónév és jelszó ismert a számomra.A kérdés tehát az, hogy mezei felhasználóként bejelentkezve VBA-ból tudok-e -és ha igen, akkor hogyan- olyan másolás parancsot kiadni, ahol programból kerül megadásra a rendszergazda felhasználónév és jelszó felhasználói beavatkozás nélkül.
Azaz tudok-e a Font mappába másolni anélkül, hogy kérje a rendszergazda felhasználónevet és jelszót magától a felhasználótól?
a "FileCopy" parancsnál nem láttam olyan paramétert, hogy felhasználónév, jelszó.
Gondolkodtam még batch fájlban is hasonló megoldással ha esetleg abban meglehet oldani.Várom a javaslatokat! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robot fűnyírók
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH! Darts
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest