Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Akkor én is ismétlem magam
, mert úgy érzem van itt egy kis félreértés.Nem ez a gond, az ilyesfajta tiltás már meg van oldva. (Van aki írhat is a táblába, és van aki csak megtekintheti)
A gond az, hogy magát a fájlt foglalják szerkesztésre olyanok akiknek egyébként (ha úgy tetszik) egyébként sincsen már joguk beleírni, mert beállítások miatt nem tud beleírni, csak keresni tud benne.
Ha azonban ugyan ekkor egy olyan személy szeretné megnyitni szerkesztésre akinek egyébként lenne joga beleírni, az meg nem tudja csak olvasásra megnyitni, mert ezt az üzenetet kapja:
"A xyz.xls fájl zárolva van szerkesztésre
'xy' által.
Megnyithatja "Olvasásra", vagy válassza az "Értesítés" gombot, ha az olvasásra való megnyitás mellett értesítést is kér, mikor a dokumentum használatát befejezik."
Erre a problémára keresek én megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert úgy érzem van itt egy kis félreértés.