Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs #1835 üzenetére
Hali!
Az ötleted sokat segített a modul tekintetében.
a Show Modal = False az jó volt, de Window Position tulajdonsága nincs a userformnak.Végül is úgy sikerült megoldani, hogy ötvöztem az általad javasoltat a saját ötlettel, azaz a Show Modal-t Falsra állítottam, illetve a userform initializáláshoz beírtam ezt:
Application.WindowState = xlMinimizedA kettő együtt végül is azt csinálja amit szerettem volna
A több Workbook-ra kínált megoldással még nem volt időm foglalatoskodni, mert a másik sürgősebb.
Azzal igazából azt szeretném megoldani, hogy amikor a userformon megnyomom a kilépés gombot, akkor megvizsgálja, hogy van e nyitva másik munkafüzet is vagy sem. Ekkor kettéválna a folyamat:
1. Az eredmény az, hogy nincs nyitva másik munkafüzet -> zárja be az egész excelt
2. Az eredmény az, hogy van nyitva másik munkafüzet -> csak ezt a munkafüzetet zárja be.A két különböző bezárást le tudom vezérelni, igazából a vizsgálatot nem tudtam megoldani.
Remélem az általad vázoltal meg tudom majd oldani.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest