- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
köszi szépen!
kiderült, hogy mégse töröltem minden szemetet (bővítményt) a Chrome-ból, tehát egy utolsó gyanús "video dowloader" bővítmény törlésével meg is oldódott a dolog (lekopogom azért) - majd a biztonság kedvéért lefuttattam mind a 3 programot, de egyik sem talált semmi komolyat....köszi még egyszer!
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
sziasztok!
pár napja vettem észre, hogy bizonyos oldalakat nézegetve, egy-egy termékkép alatt megjelenik egy hirdetéssáv, ami "ShopGlider"-nek nevezi magát. sokszor közel azonos terméket ajánlgat, mint amit éppen nézek. először itt a PH!-n vettem észre, miközben tesztet olvastam, de azóta máshol is felbukkant.
ez nyilván valamilyen adware, de az Avast! és az ASC sem talált semmit a gépemen....Chrome-ban az eddig csak kikapcsolt bővítmények már törlésre kerültek, illetve AdBlock-ban is próbáltam állítgatni, de nem igazán tudja eltűntetni....ráadásul az ugye nem is lenne igazi megoldás
szerintetek hogyan lehetne eltüntetni ezt a gépemről?
köszi előre is!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN