- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyuki
csendes tag
Hali! megint én...
elsősorban liksoftnak szól kérdés,mert ő ebben nagy szaki(nak tünik
)
barátkozom virtualdubbal nagyon sok mindent tudok,nagyon jó,imádom.Olyan filtert,plugint keresek ami egy 2d-s filmből,animéből 3d-set tudna csinálni ugyanazzal algoritmussal amivel mozikba készül (piros-kék) létezik ilyen?ha igen hogy kell használni?előre is köszöntem.
-
xyuki
csendes tag
nem úgy...hanem egy egy videonál nem egy részbe...most állitgatam csak annyi hogy előbbre van a hang..ötlet?
-
xyuki
csendes tag
Nincs mit,de akkor még egy segitséget szeretnék kérni
van hogy a hang kicsit előrébb van mint a video,vagy forditva.Mit tudnék tenni? -
xyuki
csendes tag
Na ujra én
Csak megoldást elárulom hátha valaki igyanigy járnaSok aac kodeket néztem (coreaac) na az nem vált be..de hála ennek elindult:
http://home.comcast.net/~fcchandler/AACACM/index.htmlKöszönöm a figyelmet és mindenkinek aki probálkozott segiteni
Yuu
-
xyuki
csendes tag
prohardver.hu/dl/upc/2011-09/06/340265_vp19hpwlbfwxfxag_nevtelen_2.jpg
-
xyuki
csendes tag
Ááá,meg a használatát se értem.azt hittem valami virtualdub audio filter
De akkor részletesebben a hiba:
no audio decompressor could be found to decompress the source audio format (source format tag: 00ff)
Kép:
-
xyuki
csendes tag
google megvolt,de a másik linket nem aláltam..k-liteot felraktam de hát semmi...megprobálom a linket,köszi
-
xyuki
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni..
Adott egy mkv file,amit divxbe szeretnék rakni,ezzel nincs is baj..csak a audiofile aac,amivel virtualdubnak baja van.(audio compressor blabla...00ff-es hiba.)Probáltam egy programmal amiből kiszedtem az aac-t átrakva mp3ba és ugy belerakva virtualdubba..Csak mihelyt kiirtam 5 perc után leesett hogy valami iszonyatosan csuszik a hang a videohoz képest.Tehát nincs valami filter vagy codec amely segitségével nem dobja fel az audio compressor izéjét hanem lehetne konvertálni azzal együtt és beállithatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő