Hirdetés
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Lenne egy olyan gondom, hogy van egy angol avim, van hozzá magyar szinkronom. Az avi 23.976 fps, a szinkron 25.000. Megfogtam az avit, átraktam 25re, alárakom a szinkront, ami egy darabig tökéletesen passzol, de egy idő után elkezd egyre jobban és jobban csúszni. Mit lehet ilyenkor tenni? Interlace VDModnál tud ilyet? Nézegettem, de mintha az csak x másodperccel csúsztatna csak, nekem meg kvázi nyújtani kellene a szinkront. -
Agostino
addikt
válasz
üzenetére
Ez kellett nekem, most már valamivel élesebb.
Az csak egy hiú ábránd, hogy lehet úgy beégetni feliratot, hogy az ujrakódolt és tömörített film ugyanolyan minőségű lesz hajszálra, mint annakelötte? Amit most áttömörítettem, az pixelesebb helyenként. Eredeti : [link], Modosított : [link]. A különbség szerintem szemmel látható ahogy mondani szokás. -
Agostino
addikt
Üdv.
Van mód arra, hogy amikor rávasalom a filmre a feliratot, az ne legyen tompa, hanem éles? Nem tudom mitől tompul el, bitrátára gyanakszom, de az elvileg arra van állítva, mint amennyi eredetileg is :
, bár én nem Xvic kódolást rakok be, hanem Divx 5.2.1et Szóval ha célszerűbb lenne Xvidbe kódolni, akkor azt VDon belül hogyan tudom optimálisra állítani? -
Agostino
addikt
Hello.
Ki akarok vágni egy 25 perces aviból 22 percet kb. Ezredmásodpercre pontosan kellene. Most ugy jártam, hogy kijelöltem a kezdetet, a véget, elmentettem, de az elejéhez hozzácsapott még egy kis időt, magyarán totál nem azt csinálja amit kértem. Mit kell beállítani, hogy pontosan onnan vágja és odáig ahonnan én akarom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Microsoft Excel topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest