Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Sajnos tényleg csak a KF-nél lehet vágni.
1. Betöltöd a kívánt file-t. File , Open Video File...
2. Video , Direct stream copy
3. Audio , Direct stream copy
4. A nem kívánt jelenet elejére ugrasz .....KF-re kell állni.
5. Home gomb megnyomása : kijelöli a képkockát.
6. A kivágni kívánt jelenet utáni KF-et megkeresed.
7. Ha megvan akkor a nyíl billentyűvel ( balra ) visszalépsz 1-et.
8. END billenytűvel kijelölöd a kockát.
9. A kijelölt szakasz törléséhez : DEL billenytű leütése.
10 ...ha mindent jól csináltál akkor mentés : File , Save old format avi.
Annó mikor rögzítettem ( VirtualDub-bal, VIVO-s VGA-val ) én is adást a tv-ből akkor még 352*288-as felbontáson real-time XviD-el tömörítve 2-3 napi folyamatos felvételt csináltam. Leginkább az HBO-ról.
Ezt a kapott anyagot vagdostam szét ezen a módon.
Ha emlékeim nem csalnak akkor volt a kodekben egy olyan beállítás ,hogy ha bizonyos szint felett változik a kép tartalma akkor az automatikusan KF-m lett !Így könnyebb volt vágni is.
-
Balinov
titán
szia, nezd at a vdub doksiat, de ugy emlekszem a keyframe-ket enkodolasnal kell megadni, szoval lehet, hogy csak KF-nel tudsz vagni, mert nem lehet utolag hozzaadni a videohoz kf-t. Anno mikor tunerrel vettem fel tv-bol belefutottam en is ebbe, konkretan reklamok kivagasanal, es inkabb megadtam a kodeknek, hogy 25kockankent legyen kf.
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Mert egymástól függő képkockák vannak benne. A "kulcskép" az alap amiből kiindul, és utána másodpercekig csak az előző képhez képesti különbséget rögzíti. Így ilyen vágásnál a kezdeti pozíció kulcskép (kulcskocka / keyframe) kell, hogy legyen. Az alsó sorban találsz sárga kulcsos gombot. Azzal ugorj egyet. Itt van a következő valós átszerkesztés nélküli kezdeti pozíció. Ha jó hagyd meg, ha nem, az első rész újraszerkesztendő. Sőt, a hangot sem célszerű össze vissza vagdosni. Ezért jó, ha megmarad a nyers változat, mert onnan sokkal könnyebb vagdosni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest