Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
Balinov
üzenetére
Szia,
Rátöltöttem az Explorerre az imageshack-ot, de nem találom a Help-jét. Kinyomtattam a múltkor a FAQ-t, de most már nem találok vissza oda, hogy a részleteket is elolvashassam. Az angol nem megy valami jól, ez szaknyelv, amiről sejtéseim vannak, de nem értem ! Van -e valahol magyar nyelvű leírás hozzá ? Tkp. most még mindig ott tartok, hogy a képernyő teljes tartalmát tudom csak kimásolni, ami felesleges helyet is foglal, a le-és feltöltés is hosszadalmasabb. Hogyan lehet a képernyőnek csak egy kijelölt részét elmenteni ?
Milyen a mobilnet Irish-ban ? Itt Mo-n ( akinek van ) mindenki csak panaszkodik, hogy milyen lassú, irtó sokat szenvednek vele.
Volna még egy csomó kérdésem, de képtelen vagyok most mindent felidézni. Amikor otthon vagyok és próbálkozom ( mint a kiskutya ... ), akkor tudom, hogy mi kéne, de ott nincs NET. Mire meg másnap kérdezhetnék, addigra ezer mással van tele a fejem. Meg az is nyűgös, de nagyon, hogy a kérdésekhez tartozó képeket otthon kell rögzíteni, aztán behozni, csk úgy tudom a fórumba beszúrni az illusztrációkat. Otthon is csak a PrtScr gombbal tudok képeket csinálni, ami szintén csak a teljes képernyőt rögzíti. Akkor azokat még ki kell vagdosni, k...a sok idő elmegy vele ...
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Elgato Stream Deck Classic Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- ÚJ Cooler Master CK721 (Hybrid) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest