Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Helló!
Valaki tudna segíteni hogy hogy kell az internet kapcsolatot beállítani ?
Egy laptopra raktam fel a virtualboxot, amivel csináltam egy gépet, és erre XP-t pakoltam.
De nem tudom hogy hogy lehet beállítani, hogy lássa az XP (virtuális gép) az internetet.
belső hálózatra van beállítva a hálózatok beállítása. IP-címet is kap. de internet nincs. S
-
ubid
senior tag
Helló!
Egy nagyon alap kérdést szeretnék kérdezni. most kezdtem el használni az oracle virtual box-ot és az lenne a kérdésem hogy ha laptopon használom mondjuk akkor hogyan lehet beállítani az internetet rajta ?
fel kell a virtual gépre is telepíteni a kártya programját és csak azután fog menni ?
egyébként a win8 developer verzióját szetném megtekinteni ... de úgy veszem észre hogy vagy még annyira bugos hogy semmit se nyit meg, vagy pedig csak net használata mellett fogja megnyitogatni a dolgokat, vagy még annyira kezdetleges hogy nincs is benne ( bár ezt kétlem, mert láttam róla több portálon képet hogy használták a progikat. stb. pl időjárásos progi v, news )
köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- Wuthering Waves
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest