- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Két kiegészítés: ahhoz, hogy a VirtualBox megosztása működjön, a guest-re telepíteni kell a VirtualBoxAdditions-t is... (ilyen windows-ra, Solaris-ra és linuxokra van)
Amit viszont nem értek: milyen szerverre kell hivatkozni, ha el akarom érni ezeket a share-eket? A hostom nevére? -
sorbit_4
csendes tag
Van a gépemen DosBox (v0.72) az XP-n. Hasznos dolognak tartom és időnként használom is.
De:A feladat az volt, hogy Win98DOS bootolásra alakalmas pendrive-ot hozzak létre. Én úgy gondoltam, hogy Win98 alól formázom a pendrive-ot (/S-el, vagy utána sys paranccsal átviszem a rendszert). A pendrive-ot aztán egy másik gépen használják (boot egységként, nincs flopy-ja) ahol Win98DOS jön be, majd onnan futtatnak egy speciális DOS-os programot.
Ennek a pendrive-nak a létrehozásához hogy tudom a DosBox-ot használni?
Most indítottam a DosBox-ot. Azalól nem látszik a pendrive.
-
sorbit_4
csendes tag
Bocs igazad van. 2Gbyte RAM van. Nos a feladat a következő (egyenlőre megoldottam egy másik gépen, de csak eseti hozzáférésem van) volt (de még újra előjöhet):
USB pendrive-ot kell Win98DOS boot-osra formázni és ott egy programot automatikusan indulóvá tenni.
Már a command line promt-ot sem kapom meg jelenleg Win98 alatt. Már akkor jelzi a kevés memóriát.
Sima DOS-ból nem érem el a pendrive-ot. -
Pero
senior tag
a boot gond némi állítgatás után helyre állt, elvileg most megy rendesen. viszont a PCI gond az stimmel, midig felismeri h nem tud vele mit kezdeni. egyenlőre hangot még nem néztem, nálam ez csak egy kísérlet volt, mert ismerősömnek kell megcsinálni. ahogy látom nem nagy kunszt, sőt.
ezt a Rain nevű cuccost a virtuális gépre tegyem fel vagy a rendesre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest