- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Aktív témák
-
Bero
aktív tag
nos?
-
Bero
aktív tag
Adok a komlett cuccért egy Ibanez grx 40 -et
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
Kobe
veterán
hangmester.hu és ott a fórum, hamarabb elpasszolod, ezt garantálom, cska reélis árat kérj érte
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
Még mindig...
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
Köszi a segítséget
Azért adom el, mert már csak akusztikus gityón játszom. Amióta ez a gitár megvan (majdnem két éve), összesen kb. 2-3 órát játszottam rajta. Ezek után felesleges otthon a port gyűjtögetni vele, egy porszívó olcsóbb és hatékonyabb is erre a célra
Szóval a kis sérülésétől eltekintve teljesen újszerű. És jobbfajta westerngitárt továbbra is beszámítok -
ReJim
őstag
kapsz tőlem egy upot
meg egy kis segíccséget:
- a beringer pedál egy overdrive distortion, aki kezdi a gittyózást annak ez is megfelelő, aztán mikor már megy lecserélhet egy aranyos boss-ra.
- a cube kombócska otthonra, gyakorláshoz is tökéletes, aki kezdi az meg nem viszi a 200wattos fejet a koncertre
- Rocktek Flanger. ez egy flanger, nem tudom milyen...
a hangszedőt esetleg ki kell cserélni humbucker-re, azzal szebben szólna.
kis alkudással szerintem egy kezdő gitárosnak tökéletes gitár.
egyébként miért adod el? -
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
Nem zenéttek...? Oszt' a kuttúrával mi lesz...?
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
Javítom magam: tömör éger test, jávor nyak és rózsafa fogólap. Így esetleg valakinek?
-
drd
csendes tag
Vegyetek jó kis hangszert
[Szerkesztve] -
drd
csendes tag
up
-
drd
csendes tag
Eladó:
- East Telecaster stilusú elektronyos gitár. Tömör kőris test és nyak, paliszander fogólap. Kis sérülés (szállitási hiba, már igy vettem), lásd képek:
- Roland Cube 15 gyakorló kombó
- Behringer OD100 torzitópedál
- Rocktek Flanger pedál
- kábelek, gitárállvány, az effektekhez hálózati adapter (sajna csak egy db. a kettőhöz, és még nem csináltam elosztót...)
Ami nincs: heveder és tok.
A cuccokról a Harmony Central adatbázisában ([link]) találhattok elég jó leirásokat (a gityót asszem a Johnson gitárok között találjátok meg, ez ugyanaz, csak nem Johnsont hanem East-et szitáztak a fejre...) A gityó és az erőlködő szépen szól, bár kicsit zajosak a pick-upok. Naja, single coil-tól mit vársz? De hosszú távon esetleg érdemes őket kicserélni jobb pick-upokra, eredetileg én is ezt terveztem... Az effektek nem a legjobbak, de kezdetnek megteszik és olcsók
Egyben szeretném első körben eladni, az ára igy 60k lenne mindenestül. Cserébe jobbfajta westerngitárt esetleg beszámitok, vagy ha olyan, akkor akár egy-az-egybe is mehet.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest