Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Hogy mennyire eltaláltam látatlanba a stílust azt csak most a 7 feladat "megoldása" után vettem észre...
Nem tudom a többiek mennyire élvezik ezt a fajta "rejtvény" fajtát, nekem egyre jobban görbül lefele a szám az egész contest kapcsán.
Az esetek nagy részében semmi köze a megoldandó feladatnak a történethez - ennyi erővel szólhatna Donald kacsáról és 101 kismalacról is - azt meg valahol ritka aljas és olcsó húzásnak érzem, hogy se kérdés se semmi. Tök jó példa erre a 2-es és a 7-es feladat a hozzá adott "segítségek" inkább rontottak a dolgon mint segítettek - persze azon amin nincs mit segíteni (értsd egy darab logika nincs benne) azon valóban nehéz és onnantól persze minden túlgondolás.
A másik ami különösen zavar ezek a képeken lévő számok - könyörgöm mi szükség van/volt erre? A 2.-on szerintem minden második ember agyfaszt kapott mikor megtudta, hogy ezek csak design elemek - így nem tudok rá mit mondani szimplán direkt szopatás - persze ráadásul ez sem koherens mert hol vannak, hol nincsenek így már nem is tudom a történetben hova tenni, hogy éppen mit látok, amit ráadásul sok félregépelés miatt el sem olvasok mert tudom, hogy úgyis hasznavehetetlen kacat. (Na majd, most a 8.-ban érdemes lesz mi?
)
Kódfejtő.
Eddig egyetlen egy darab kódot nem kellet kitalálni, helyette barkopáztunk vagy még azt sem. Kb. az első feladat volt az egyetlen ahol vmit össze kellet rakni - értelme persze annak se volt a sztori szempontjából az ég egyadta világon semmi.
//személyes vélemény aki akar tanul belőle, aki akar megsértődhet
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Formula-1
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest