- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Pinnacle Studio"
Na azt inkább nem, kösz.
Azzal minden bajom volt...
Nekem szerencsére sok buggal nem volt dolgom/gondom az Unleadnál.. bár lehet a corel kevésbé tett neki tényleg jót, de hát mind1 ez van. Az ékezetekhez, meg, az valószínűleg más programban is gond, elvileg manuálisan kellene pótolni a karaktereket. De ebbe nem merültem bele...
"olt neki jelenetekhez egyszerű összepakolója meg feliratozó"
Ez nem feltétlenül lenne elégDe azért tény, hogy unleadban is javíthatnák a verziók óta halmozott hibákat vagy hasonló jelenségeket.
Mondjuk elég sokat fejlődött funkcionalitás terén, az biztos. De kétség kívül a Premier professzionálisabb program lehet. -
bozont
veterán
-
bozont
veterán
Köszi, kipróbálom majd a progit, ha megjön az új telefon. Ha lesz majd root a telóhoz, remélem megoldható lesz a bitráta állítása is és akkor nem kell konvertálgatni. De gyárilag 12mbps-mal vesz fel 1080p mellett, amit nagyon kevésnek tartok. A 4k-t nem tudom pontosan, de talán 40-körül, én kb ezt tartanám megfelelőnek 1080p-hez, de minimum 30mbps-t.
-
makoss
veterán
Jó, csak már nem tudom hanyadikat próbálom, ez jónak tűnik, csak ez az apró bibi van vele csak, amúgy elég jónak mondható szerkesztő, tegnap volt egy 720p videó, és úgy csinált belőle 1080p anyagot, hogy nem is figyeltem csak az összeillesztést, hogy jó legyen, a felbontáson nem akartam változtatni, és meglepően jól sikerült, ahhoz képest, hogy a felbontást pont fordítva, 1080p-ből 720p-at szoktam.
-
törölt tag
Vegas csak a fizetős tudja ezt, vagy a demo is? Nekem elég lenne a hirtelen, sőt, az tetszik mikor megy normál sebességgel valami, aztán mikor az akcióhoz ér a fílm, be van lassítva, szval nem kell h pl fokozatosan lassuljon vagy ilyesmi.
De igazából gyorsítanom kell h normál legyen, mert a kamera pl HD-ban 120fps-el vesz, de 30-al rögzíti azt, szval eleve 4x-ére lassított videót rögzít... -
maxika2004
őstag
Akkor legalább nem csak nálam nem stimmel valami.... Már nem ugy értem..
Pedig én már probálgattam sokmindent, ujratelepitettem, friss rendszerre, friss vga driver, régi,
codekek nélkül, külön többfélével.... de én is feladtam... amugy nem sok volt a külömbség időben csak a cpu-val (i5-2500) 30 mp, az vga (ASUS gtx460) támogatással, 25-26 mp...Bár lehet hogy ez azért volt mert amugy sem stimmel valami !
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest