- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Van egy csomó ''vs.'' topik, ráadásul már azok is felesleges flame-források, értelmes beszélgetés a legritkább esetben alakul ki, egy ilyen VGA/proci/lap/VGA/stb gyűjtőtopik meg pláne felesleges, átláthatatlan lenne.
Zárom. -
-Jackson-
őstag
szvsz inno3d terméket max az áruk miatt vesznek meg sokan. én pl sosemvennék, ha vga, akkor az asus-ra szavazok, nekem fontos a 3 év gari, és eddig még nemtalálkoztam problémás vga-val tőlük. (V8460UltraDeluxe, V9950, A9800XT/Deluxe és V9999GT -vel van tapasztalatom). profi hűtés, zsíros bundle. ugyanaz a tipus alig drágább, mint más gyártók termékei (sokan szidják az ára miatt, eddigi saját asus vga-im (V9950, V9999GT) mind best buy-ok voltak
-
mayerlaci
senior tag
Gondolom nyitok egy ilyen topicot és remélem hasznos leszz.Ide a topicba olyan jöhetnek hogy milyen márka m ért jo és mi a hátránya lehet az ram,videokártya,alaplap,processor.Ha van már ilyen topic elnézést.'.kérdés a chaintech 6600Gt az jobb mint a sima inno3d?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest