- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Van egy csomó ''vs.'' topik, ráadásul már azok is felesleges flame-források, értelmes beszélgetés a legritkább esetben alakul ki, egy ilyen VGA/proci/lap/VGA/stb gyűjtőtopik meg pláne felesleges, átláthatatlan lenne.
Zárom. -
-Jackson-
őstag
szvsz inno3d terméket max az áruk miatt vesznek meg sokan. én pl sosemvennék, ha vga, akkor az asus-ra szavazok, nekem fontos a 3 év gari, és eddig még nemtalálkoztam problémás vga-val tőlük. (V8460UltraDeluxe, V9950, A9800XT/Deluxe és V9999GT -vel van tapasztalatom). profi hűtés, zsíros bundle. ugyanaz a tipus alig drágább, mint más gyártók termékei (sokan szidják az ára miatt, eddigi saját asus vga-im (V9950, V9999GT) mind best buy-ok voltak
-
mayerlaci
senior tag
Gondolom nyitok egy ilyen topicot és remélem hasznos leszz.Ide a topicba olyan jöhetnek hogy milyen márka m ért jo és mi a hátránya lehet az ram,videokártya,alaplap,processor.Ha van már ilyen topic elnézést.'.kérdés a chaintech 6600Gt az jobb mint a sima inno3d?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest