- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Van egy csomó ''vs.'' topik, ráadásul már azok is felesleges flame-források, értelmes beszélgetés a legritkább esetben alakul ki, egy ilyen VGA/proci/lap/VGA/stb gyűjtőtopik meg pláne felesleges, átláthatatlan lenne.
Zárom. -
-Jackson-
őstag
szvsz inno3d terméket max az áruk miatt vesznek meg sokan. én pl sosemvennék, ha vga, akkor az asus-ra szavazok, nekem fontos a 3 év gari, és eddig még nemtalálkoztam problémás vga-val tőlük. (V8460UltraDeluxe, V9950, A9800XT/Deluxe és V9999GT -vel van tapasztalatom). profi hűtés, zsíros bundle. ugyanaz a tipus alig drágább, mint más gyártók termékei (sokan szidják az ára miatt, eddigi saját asus vga-im (V9950, V9999GT) mind best buy-ok voltak
-
mayerlaci
senior tag
Gondolom nyitok egy ilyen topicot és remélem hasznos leszz.Ide a topicba olyan jöhetnek hogy milyen márka m ért jo és mi a hátránya lehet az ram,videokártya,alaplap,processor.Ha van már ilyen topic elnézést.'.kérdés a chaintech 6600Gt az jobb mint a sima inno3d?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Subaru topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest