- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Na visszavittem a karit. Megnézték és visszaadták a lóvét!
Vettem helyette 9800-ast!Ezzel megy a fastwritw is! -
lino6
csendes tag
Leteszteltem, nem a videokártyával van gond, egy 1800+XP-s konfigban simán vitte a gamét..
-
Mankó
veterán
Semmi baja a kártyának. Nincs összeférhetetlenség. Nekem Epox 8rda3-as lap volt egy 9800pro-val. Ha bekapcsoltam a fast write-ot akkor hasonló hibajelenség volt, meg lapozgatott a windows. Az agp-s ati kártyák nem támogatják a fast write.ot. Ezzel meg kell békélned. Vedd vissza a biosban és lsd. minden happy lesz. Különben is a fast write csak 1-4 fps-t jelent.
Ha ezek után se javul meg, akkor tuti memória hiba. Sok szerencsét hozzá. -
lino6
csendes tag
Ja és a videokari driver a legújabb ami az nvidian van, de próbáltam már régebbiekkel is
-
lino6
csendes tag
Hi!
Segítség kellene, feltettem egy demo gamet, de iszonyúan kiakad tőle a gépem, nem lehet hogy rossz a videokártyám? A kiakadás alatt azt értem hogy a procihasználat felugrik 100%-ra és a háttérben elvonuló egységek kb 1 perc alatt mennek végig a képernyőn... Ja meg menüsáv sincs..
Azt nem hiszem hogy a konfigom nem bírná: Athlon64 3000+, Inno Geforce6600 Gt, 2x512MB + 2x256MB 400Mhz ram, Asrock 939 dual Sata2 alaplap -
Ronyman
aktív tag
Na itt 1 kép :
[link]
Ki találkozott már ilyennel?
[Szerkesztve] -
Zeck
aktív tag
Az, hogy nf7 meg 9600 nem szereti egymást sztem valószínűtlen, ha több driverrel is próbáltad, és nemműxik akkor sztem ne vedd meg. Monnyuk én azér kipóbálnám másik gépben, de valszeg ugyanez lesz.
-
Ronyman
aktív tag
Azt nem értem, hogy miért csak akkor kezd szemetelni ha bekapcsoloma biosban a fast write opciót! Ha ez be van állítva akkor szemetelni kezd már a logónál, sőt a windowsból már nem is látok semmit. Szóval ilyen krisz-krsz nyom valamilyen hibaüzit, de nem látom a sok hülyeség miatt. Olyan a képernyő, mintha valamilyen alacsony felbontáson lenne.
Fast write nélkül minden grafikai proginál (pl. ati tool) úgy néz ki, mintha sok kis apró pont lenne előttem. Próbáltan a most wanted-del, és ugyanez volt az eredmény. Szóval millió kis pont, de mögötte megy a játék. Az egész úgy néz ki mintha egy kék sok lyukú szűrőn nézném a világot.
Néha ír olyat is, hogy alacsony valami felbontás bla bla bla, de hát 1024X768 ban van.
A cimbim, mondta, hogy az ő NF7-ese is allegriás a 9600-as karijára, de ő megoldotta valahogy. Neki nem ilyen problémája volt, mert neki fagyott a gép. -
Ronyman
aktív tag
Sziasztok szeretnék venni 1 ati9600pro kártyát használtan! Most megkaptam kipróbálásra, de nem boldogulok vele! A legújabb ati driver van fenn és abit nf7 legújabb drivere is fent van.
Alapba semmi baja, csak, ha pl behívok egy játékot. A játék megy, de mintha előtte lenne 1 kék szűrő féleség. Ha a biosban bekapcsolom a fast write opciót, akkor mikor bejön a windows logo meg a kis csík mászkál alúl, akkor szemetelni kezd!
Mi lehet a hiba? Szoftveres vagy harveres probléma lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest