Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
-
stefi68
addikt
válasz
macssessz #6409 üzenetére
Az mkv fájlokba néha benne van a feltöltő/kódoló neve vagy a film címe, stb.
Ezért a lejátszók ha találnak ilyen információt azt jelenítik meg és nem a fájlnevet.
Képzelheted milyen zavaró amikor a tv-n a videókat böngészve nem a fájlnevek jelennek meg, hanem a sokszor értelmetlen belekódolt információk.
Ezért én letöltés után mindig ellenőrzöm: Win10 - Jobbegérgomb - Tulajdonságok - Részletek fül - Cím
Ha itt zagyvaságok vannak kitörlöm vagy helyettesítem a fájl névvel.Vannak erre programok: mkvproedit, mkvtoolnix, mkvtagger....
Hogy melyik tud (v. tud-e) kötegelve ilyen műveletet, nem tudom, utána kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest