- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
Valaki tud mondani valami biztatót?Megnőtt a sebesség, stabilab-e stb...?Régebbi chipseteknél(266,333) számít valamit?
-
sentinel
aktív tag
Használd az FTP oldalt és le fog jönni.
-
sentinel
aktív tag
Semmi teszt nem mutat többet? És esetleg az adatátvitel? UDMA6-on vagy?
-
sentinel
aktív tag
Mondjuk nem csak a sebesség számít, hanem a stabilitása, adatátvitel sebessége stb egy ilyen driver felrakása után. Én azt tudom, hogy a különbség a windows-os és a via-s driverek között azért elég nagy. Sokkal gyorsabb lett így a gépem, hogy fent a 4.43-as 4in1 driver. Ja és a windows telepítése után egyből ezzel kell kezdeni, hogy felrakd lehetőleg a legújabb 4in1 drivert.
-
sentinel
aktív tag
Mondjuk azt sehol nem olvastam, hogy a régebbiekhez nem lehet feltenni. Segítsetek nyomozni: www.viaarena.com
-
sentinel
aktív tag
Hát ez után nyomozok most én is. Ha valaki tud erről valami, írjon legyen szíves. Szerintem egyébként (mint a többi via 4in1 driver is) mindegyik via chipsettes alaplaphoz jó, és installáláskor a telepítője felismeri a chipkészletedet és a szükséges új driverekt teszi fel a gépedre. Azt tudom, hogy nekem a 4in1 4.43 van fent és betonstabil és qrva gyors a gépem. KT333-as a chipsettem, de lehet, hogy ettől még gzorsabb lenne???
-
sentinel
aktív tag
Bővebb infó, letöltés:
http://www.viaarena.com/?PageID=2
Tesztek:
http://www.viaarena.com/?PageID=211 -
sentinel
aktív tag
Ez a mai nap lesz a favorit! A VIA kiadta az új 4in1 meghajtóját VIA Hyperion 4in1 néven, mely eszméletlen (nem jut eszembe más szó) sebességnövekedést eredményez. Megtalálható benne a héten már kijutott AGP 4.40 driver, illetve az új IDE Filter driver 1.20a. A Viaarena oldalán teszteket is láthattok, melyeket én is beszúrtam ide. Akinek VIA chipsetes alaplapja van az TÖLTSE LE!
Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest