Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Üdvözletem, szép napot.
Múltkor valaki a segítségemre volt egy műsort felvételében.
Esetleg meg tudok kérni valakit, hogy ma rögzítsen egy adást? Nagyon hálás lennék..
Fishing and Huntingon lesz 20:30-kor a Balatoni nyár című műsor.
Borbáth Balázs barátunk fog benne szerepelni.. Szeretném eltenni az utókornak. Köszönöm. -
MK VII
veterán
Gyorstalpaló az annyi, hogy a segédszámlapok (kis körök) beosztásából és számozásából kitalálható, hogy mit mér.
Pl ezen az órán bal oldalon a kilencesnél levő segédszámlap az 12-ig van skálázva. A külső félkör 6-ig a belső 12-ig. Mivel stopper funkciós az óra ezért ebből kikövetkeztethető, hogy ugye egy nap órákból van a legkevesebb ( 24 ) ezért az a stopper óragyűjtője lesz. Ezzel az órával 12 órát lehet maximum stopperelni. A fenti (12-nél) levő segédszámlap 60-as beosztású. Az lesz a percgyűjtő. Az óra és a percmutató fölötti piros végű hosszú mutató az lesz a stopper másodperc mutatója. Ha az körbemegy egyet akkor ugrik a 12-nél levő segédmutató egy beosztásnyit tehát egy percet. Ha ez a mutató körbeér egyszer tehát eltelt 60 perc akkor a bal oldali segédmutató ugrik egy beosztásnyit ugye, mert eltelt egy óra.
Az alsó tehát a hatosnál levő segédszámlap mutatója az pedig az óra másodperc mutatója.. Az mindig jár, mert az viszi előre magát az óra idő funkcióját.De vannak ettől nagyon eltérő beosztású segédszámlapos órák.
Vannak a dátumchrono-s órák amiken ugyan így vannak segédszámlapok, de nem stopperfunkciót látnak el hanem a dátumot mutatják. Nap neve, dátum, esetleg még évet is.
Meg vannak olyanok amiknél nem a 6,9,12-nél vannak a segédszámlapok hanem pl 3,6,9-nél vagy csak 3,9-nél.
Szerkezet típustól függ.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Gaaabeeesz #21233 üzenetére
Hogyne kéne.
2 db-ra lenne szükségem. A mai nap esetleg megoldható a találka?
Illetve Te várpalotai vagy ugye? Jársz Veszrpém fele mostanában? Mert akkor az órádból is veszek ki szemet, ha még nincs beállítva. -
MK VII
veterán
válasz helkis #21229 üzenetére
Egy tápkábelért talán még egészséges ár az 1k. Szerintem.
Na, de egy ilyen pár vezetékből álló kis szarért 900ft... Szerintem sok.
Ráadásul nekem kettőt kéne vennem.
Van egy GTX560-as kártyám amit bátyám gépébe akarok beletenni, hogy rá tudják kötni az LCD tv-jüket, a gyerekeknek mesét nézni ,de a 300W-os FSP tápon egyáltalán nincs 6 pines PCI-e csati.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Skacok...
Tud valaki mondani nekem egy helyet hol lehet kapni ilyen molex átalakítót nem egy vagyonért? Csak én sokallom érte a 900ft-ot? -
MK VII
veterán
Üdv.
Valakinek esetleg egy XFX RX460 4GB DD? Most hétvégére jó árasítottam. -
MK VII
veterán
válasz Gaaabeeesz #21174 üzenetére
Fel kell iratkozni a nagyobb boltok hírleveleire és várni picit...
Én fel vagyok iratkozva a PCX, Aqua, Ipon, Edigital hírleveleire.. Nap mint nap kapok akciókról levelet.
Van, hogy SSD-ket is beakcióznak.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Gaaabeeesz #21172 üzenetére
Számomra nem kérdés, hogy 5-6 ezer forint spórolás miatt nem fogok használt SSD-t venni... Igazából ennyi...
Megkapom rá a teljes garit, és tudom, hogy nem 70 fokon főzte az előző tulaj, mert nem volt előző tulaj.
Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mire költi a pénzét, csak a személyes véleményemet írtam le. -
MK VII
veterán
Mi ez az SSD láz skacok?
Személyes véleményem, hogy SSD-t használtan soha... Mennek le az áruk a boltokban és akciók is vannak néha... Mennyit lehet spórolni egy használt SSD-vel? 5-6 ezret?
-
MK VII
veterán
válasz MasterDeeJay #21158 üzenetére
Ha megvan a kézügyességed a finom mozdulatokra akkor hajrá. SMD-k részén óvatosan.
Ha kell CLU tényleg adok szívesen... Sosem fogom elhasználni. -
MK VII
veterán
válasz MasterDeeJay #21156 üzenetére
Pengézd meg a kupakot.
Én pengével delideltem a G3258-cam.
Olvastam a Haswell topikban, hogy 4790K-t akarsz delidelni. Van CLU-m is. Ecetsav mentes ragasztót kell már csak szerezned. Nekem az nincs, mert én nem ragasztottam vissza a kupakot. -
MK VII
veterán
Köszi skacok.
Közben sikerült holnapra hozatni az pécselyi Mészáros pincétől. -
MK VII
veterán
Hejho.
Skacok. Nem tud valaki ajánlani egy olyan valakit akinek van jó házi bora? Elsősorban Rozé kellene olyan 5-6-10 liter. Hétvégi fröccsözésekhez.
Bóti' nedük nem olyan frankók. -
MK VII
veterán
Keresek RX460-at!
Ha valakinek lenne eladó vagy tud eladóról, kérem jelezze! -
MK VII
veterán
válasz MasterDeeJay #21005 üzenetére
Köszönöm szépen.
Ugyis csak jövö héten kap fizut szóval ráér.. -
MK VII
veterán
válasz MasterDeeJay #21003 üzenetére
Szia. Az AMD konfigra kérhetek ilyen feltételes 1-2 nap jegelést? Unokaöcsém a kislányainak netezni lehet, hogy megvenné csak megbeszéli a főnökasszonnyal.
-
MK VII
veterán
válasz Szotyi25 #20990 üzenetére
Ohh...
Ez hamar ment.. Örülök, hogy sikerült...
"még szerencse hogy a pesti szervizben 9900 Ft a tarifája!"
Na igen... Ezért nem viszek sosem szervizbe nem garanciális telefont. Szerszámom van, meg, ha egy 150db "porszemnyi" alkatrészből álló karórát meg tudok javítani, akkor egy telefon már csak nem fog ki rajtam.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz Szotyi25 #20974 üzenetére
Jól van...
Én már nem rendelgetek, mert sokszor megjártam utángyártott alkatrészekkel amiket természetesen be kellett nyeljem aztán közben csak segíteni akartam másnak. Ha van alkatrész akkor neki állok.Speed shopból rendelj szerintem. Őkmegbízhatóak. Nokia N8-hoz is onnan szoktam rendelni dolgokat régen.
-
MK VII
veterán
válasz Szotyi25 #20972 üzenetére
Ja ez a hivatalos álláspontja... A nem hivatalos meg az, hogy kb mindent csak legyen hozzá nornális alkatrész.
Mondjuk én 25 éve ismerem őt aztan valszeg azért áll hozzám másképp... Én meg órá javítok neki. Bartelban megoldunk mindent.Na, de figyi...
Alkatrészed megvan hozzá? Mert akkor megcsinálom neked én is szívesen. Ezer meg egy telefont javítottam már csak azért nem ajánlottam magam először, mert az óra a szakterületem.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz Gaaabeeesz #20921 üzenetére
Gyere hozzám Veszprémbe. Palotán nincs ilyen órás.
Irj privátot és leírom, hogy hova kell jönnöd. -
MK VII
veterán
válasz Kisfundy #20856 üzenetére
Nem konkrétan iphone kijelzőről beszéltem. Persze arra gondolthattál, mert iphone szervizes barátommal kapcsolatban mondtam. Hozzá nagyon sok más telefont is visznek be. Samsungokat, Sony-kat, Lg-ket.Na azokba is csak azt szereli be amit ő rendel...
Egyébként nincs igazad... Ha nem haragszol.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Kijelző csere egy rémálom.. Főleg, ha az ebay-os kínai olcsó... Azt még a szervizesek sem vállalják..
Én nagyon sok kijelzőt cseréltem már, de amiket manapság kapni elég vérszegények.. Ócska kínai selejtcuccok.. Utoljára egy LG G3 kijelzőcserém ment a kukába. Megrendelte az ember a kijelzőt, természetesen a leggagyibbat kínából.. Mikor raknám össze már akkor vált le az érintő a kijelzőről.. Gyakkorlatilag be kellett fejeznem a kis kínai munkáját.. Össze kellett ragasztanom az elvileg komplett kijelzőt mielőtt beépítettem. Beépítés után derült ki, hogy rossz a kijelző, függőlegesen csíkos az egész, sokszor semmit nem lehet rajta látni. Természetesen vissza nem lehetett küldeni neki, mert már javított volt. Kártértítést nem fizetett, 15 ezer mínusz a srácnak.
Előzőleg egy Nokia Lumia 800-ban cseréltem 3x kijelzőt fél év alatt.. Hullott szét az is.. Basszák megcsinálni normálisan..
Soha többet kijelzőcsere.. Rakás kalap szar az összes utángyártott..
Iphone szervize van barátomnak itt Veszprémben és hozzá is mennek be sokan, hogy kijelzőt kéne cserélni és, hogy hozták a cseredarabot is.. Csak be kéne szerelni.. Hajtja el őket ő is.. Csak saját eredeti tesz be.Szóval, ha nem vállalják el a telerfonszervizesek így a kijelző cseréket akkor ne lepődjetek meg.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Bélaaaa #20773 üzenetére
Nem is negyven az a 65 -15 ezer. 50 körül talán el tudod adni...
Tényleg nem rossz kártya, de amikor újabbat, jobbat, garisat lehet venni ilyen áron akkor ki fogja szerinted megvenni a portékádat?
Értem én, hogy érzelmileg kötődsz hozzá, meg szereted, meg vigyáztál rá, de ezek a dolgok nem emelnek az értékén sajnos.
De ahogy a szavaidból kiveszem, a polcon lesz a helye...[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Bátyámat konkrétan lebaszta, hogy az utóbbi hat évben, hogy nem látta. Én beszéltem vele épp telefonon és mondtam az aszisztensnek, hogy már az is baj, ha egészséges a testvérem?
Aztán bátyám háziorvosa a cégének az üzemorvosa is , és ott csináltatta meg a jogsi eü-t, hosszabbításra.
Szóval szívére vette az aszisztens és kijelentette, hogy akkor lehet átjelentkezni oda. Viszlát.
Ja mondom szép..[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz helkis #20746 üzenetére
Üdv.
Ne kérj időpontot csak menj oda rendelési időben, korán.. Aztán kénytelen lesz megvizsgálni..
Egyébként jogos a felvetésed... Ma már az orvosok sem akarnak nagyon dolgozni..Nekem szerencsém van, mert a háziorvosom a főbérlőm is... Mármint tőle béreljük Édesapámmal az órásboltunk, nem mellesleg jó barátunk is.. Sokszor találkozunk aztán ,ha van valami akkor rendelési időn kívül is ír receptet vagy megvizsgál..
-
MK VII
veterán
válasz Arpee78 #20738 üzenetére
Jobban jársz tényleg, ha nagyáruházból veszed vagy netről rendelsz nagyáruházból. Azokra biztos van rendes garancia, nem úgy mint a sufni gsm-es szürkeimportos Üzbég telefonra. MediaMarkt, emag, edigital, ilyesmi helyről. Mondjuk emagnál is oda kell figyelni, mert olyasmi mint az ebay. Gyűjtő helye a boltoknak. Sok telefon ugyan úgy egy gsm boltból származik.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Anyu 15 perc alatt szokott végezni nekem a fejemmel.
Mondjuk Ő régi "motoros"... Nekem sem hosszú a hajam, de nekem is átmenetes. Anyu géppel szokta.. Aztán ollóval utánaigazít. Sajnos Ő már nem dolgozik szóval nem ajánlom be. Egyébként haveroknak én is szoktam vágni, átmenetet is... Ellestem pár dolgot az anyutól az évek alatt.. -
MK VII
veterán
Nincs esetleg valakinek egy olyan hangkártyája ami már csak porosodik és megválna tőle egy tábla csokiért?
Régi gépembe elment az alaplapi hang és kéne bele egy.
Ezért nem akarok újat venni.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz MasterDeeJay #20642 üzenetére
Igen netezni kellene...
Unokaöcsém szeretne egy ideiglenes netezőst amíg összejön neki egy komolyabb játékos gépre a pénz..
Otthon gyerekeknek netezni meg neki egy két dolog elintézésére kell csak.
Monitor, HDD, billentyűzet meg a többi sallang van csak alaplap+proci+ram kéne. Meg esetleg még táp.(#20643) b-max
Köszi, de AMD-t semmi esetre sem szeretnénk.. -
MK VII
veterán
Érdekelne valami 775-ös DDR3-as G41-es lap + valami Xeon proci + 4GB DDR3-as ram. Ha nem Xeon akkor E8400-as minimum.
Esetleg, hasonló kaliberű félkonfig.. Még valami FSP 350W körüli táp is. Összesen max 25 körül szánnék rá.
Ettől függetlenül, várok esetleg más ötleteket is.
Köszi. -
MK VII
veterán
Skacok...
775-ös lapba keresek Xeon-t, átalakítottat.. 5450, 5460, 5470.
Akár a mai napi átvétellel is.. Viszonylag sürgős lenne... Köszi. -
MK VII
veterán
válasz vashal #20537 üzenetére
Szia...
Egy dologban jobb a Digi a UPC-nél... Olcsóbb.. De az olcsósága is relatív.. UPC-nél pl. minden plusz box, tehát külön külön tévékhez, havi 890ft. Diginél szobákra van osztva. Szobánként havi 3000ft pluszba kerül egy box.
Nem mellesleg a UPC-nél, ha valami gondod van akkor kijönnek ingyen bérmentve, ha hálózati hiba vagy ilyesmi. A Diginél minden kiszállásért fizetsz...
Összességében még drágábbra jössz ki Digivel mint UPC-vel.
Szerintem.....
Én nem váltanék a helyedben... Undorító egy cég a Digi. Unokaöcsém 8 éve előfizető náluk és semmi megbecsülés. Felvetette nekik a kérdést, hogy a 20Mb-es net helyett 30-ast nem lehetne-e ugyan azért az árért, hisz régóta előfizetőjük... A válasz. Lehet, de persze drágábban, sőtmég valami plusz csatornákat is rákényszerítettek volna amiért még fizethetett volna...
Beintett nekik. 8 év után otthagyja őket..Mellesleg felénk is behúzták a Digit családi házas részre, de eszem ágában sincs váltani...
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
Ki tud rögzíteni tv-ről műsort digitalizálva?
Ma lenne a Duna TV-en este egy 56'-os emlékműsor amiben papám öccse szerepel és emlékbe eltenném..
Ha valaki tud ne tartsa magában. Előre is köszi. -
MK VII
veterán
Keresek alaplaphibás Samsung S3 mini-t.. A lényeg, hogy a kijelző tökéletes legyen benne..
Ha tudtok valakit akinek van ne tartsátok vissza. -
MK VII
veterán
Nos..
Az ígért hirdetésem.
Lehet tolongani. -
MK VII
veterán
válasz MasterDeeJay #20479 üzenetére
A régi gépem ami faternál landolt (G41-es lap, E7600 proci, 8GB DDR3), szépen viszi a fullHD filmeket.. Laptól függ viszont.. De jah.. Alapvetően szépen lejátsszák..
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz MasterDeeJay #20477 üzenetére
Volt még HD3650-es és HD3850-es is AGP-s. Ha jól tudom a 3850-es volt az uccsó amit még kiadtak AGP-s verzióban.
Szerk.: HD4670-ből is volt még AGP-s... Csak sajnos horror áron vannak már ezek..[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Skacok..
Érdekelne tényleg nagyon olcsón, ha mondjuk csak porosodna otthon valakinél egy, G31,G41,P35 alaplap+E6xxx, E7xxx, E8xxx processzor. Esetleg 2x1GB ram is hozzá.
Havernak raknék össze egy kis alap netezőst.Előre is köszi.
Szerk.: Illetve eladó lesz egy ilyen batár. Full dobozos. Majd még tesztelem aztán felrakom apróra. Szinte új..
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Skacok.. Sürgősen szükségem lenne egy LG G3 beszédhangszóróra.. Nem tudtok valakit ajánlani akinek lenne? GSM bolt vagy akármi... Hétfőre valahonnan kerítenem kell..
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz aazimi #20419 üzenetére
Szia.
775 hűtőt meg tudom neked nézni délután. Volt annyi gyári mint a szemét.. Bár egy kettő már lefogatóhibás...
Na majd kiderül.. Azt meg tudom ígérni, hogy megnézem, azt viszont már nem, hogy lesz működőképes is.Szerk.: Memóriát is kutatok, de szerintem már elosztogattam őket.
(#20418) __Zs__
Neked is megnézem az átalakítót.. Régen volt. Hogy még mindig megvan-e azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Gaaabeeesz #20396 üzenetére
Mit kell rajta csinálni?
Kijelzőcsere, alaplap csere, kamera csere... Végül is akármit megcsinálok rajta, ha van alkatrész. -
MK VII
veterán
válasz Gaaabeeesz #20385 üzenetére
Üdv.
Megkérdezem bátyámat.
Autókat hoz be külföldről.. Hetente kint van.. Valószínűleg bontott alkatrészeket is talán tud.
Majd még jelentkezek.(#20387) Gaaabeeesz
Természetesen privátban.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Gaaabeeesz #20348 üzenetére
Szia.
Szívesen segítek. Irj privátot és megbeszéljük, hogy mikor lenne jó. Van pasztám is. -
MK VII
veterán
válasz ArmanD. #20071 üzenetére
Ne idegeskedj.. Nem fog a posta változni, maximum negatív irányba...
Ha már bemész légyszíves emelj szót a nevemben is, az elsőbbségi ajánlott levélfeladás, miért tart nekik 4 napba eljuttatni a címzetthez, mikor másnapra ott kéne lennie? Egy normál feladás 3 nap maximum.. Az elsőbbségi feladás még ráadásul pluszba is kerül.
Szolgáltatás nulla, de akárhányszor adok fel valamit vagy csekket fizetek be, megkérdezik, hogy nem kell-e fasza hitel.
Nyaljanak sót...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest