- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceMcLoud42
csendes tag
Hali
Látom ilyen téma is van. Kicsit más féle a probléma. Apámnak állitottunk össze egy ''uj'' gépet (p166-ost p2 350esreOdáig eljut sima üres rendszernél (no wincsi no cd no floppy) hogy biosba enged lépni, AGP-s és PCI-os videokátryát felismeri, be is indul. Eljut a bizonyos DMI pool data-ig, de ott fagy. Se reagálás billenytüzetre, sesemmi. Procit nem tudok cserélni, de kivettem megtisztitottam a csatlakozoit, de ugyanaz. Elöször 384 mega rammal probáltuk, de én probáltam a három panelt külön külön, sokféle slotba, de mindegyik beállitás ugyanzet a hibát hozta. Elözöleg a gép müködött csak valami miatt az alaplapja tönkrement, csere volt, a proci a régi, de uj alaplappal ez a bibi van. Mire gondoljak?
Segitséget köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest