- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceMcLoud42
csendes tag
Hali
Látom ilyen téma is van. Kicsit más féle a probléma. Apámnak állitottunk össze egy ''uj'' gépet (p166-ost p2 350esre
Odáig eljut sima üres rendszernél (no wincsi no cd no floppy) hogy biosba enged lépni, AGP-s és PCI-os videokátryát felismeri, be is indul. Eljut a bizonyos DMI pool data-ig, de ott fagy. Se reagálás billenytüzetre, sesemmi. Procit nem tudok cserélni, de kivettem megtisztitottam a csatlakozoit, de ugyanaz. Elöször 384 mega rammal probáltuk, de én probáltam a három panelt külön külön, sokféle slotba, de mindegyik beállitás ugyanzet a hibát hozta. Elözöleg a gép müködött csak valami miatt az alaplapja tönkrement, csere volt, a proci a régi, de uj alaplappal ez a bibi van. Mire gondoljak?
Segitséget köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16) DDR5 6000MHz, CL36 - újszerű, dobozzal
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- Újszerű - KINGSTON HyperX Predator 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- ASUS ROG Strix Z690-F Gaming WiFi / LGA 1700 / DDR5 - dobozos, számlás
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Odáig eljut sima üres rendszernél (no wincsi no cd no floppy) hogy biosba enged lépni, AGP-s és PCI-os videokátryát felismeri, be is indul. Eljut a bizonyos DMI pool data-ig, de ott fagy. Se reagálás billenytüzetre, sesemmi. Procit nem tudok cserélni, de kivettem megtisztitottam a csatlakozoit, de ugyanaz. Elöször 384 mega rammal probáltuk, de én probáltam a három panelt külön külön, sokféle slotba, de mindegyik beállitás ugyanzet a hibát hozta. Elözöleg a gép müködött csak valami miatt az alaplapja tönkrement, csere volt, a proci a régi, de uj alaplappal ez a bibi van. Mire gondoljak?