Hirdetés
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceMcLoud42
csendes tag
Hali
Látom ilyen téma is van. Kicsit más féle a probléma. Apámnak állitottunk össze egy ''uj'' gépet (p166-ost p2 350esre
Odáig eljut sima üres rendszernél (no wincsi no cd no floppy) hogy biosba enged lépni, AGP-s és PCI-os videokátryát felismeri, be is indul. Eljut a bizonyos DMI pool data-ig, de ott fagy. Se reagálás billenytüzetre, sesemmi. Procit nem tudok cserélni, de kivettem megtisztitottam a csatlakozoit, de ugyanaz. Elöször 384 mega rammal probáltuk, de én probáltam a három panelt külön külön, sokféle slotba, de mindegyik beállitás ugyanzet a hibát hozta. Elözöleg a gép müködött csak valami miatt az alaplapja tönkrement, csere volt, a proci a régi, de uj alaplappal ez a bibi van. Mire gondoljak?
Segitséget köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Odáig eljut sima üres rendszernél (no wincsi no cd no floppy) hogy biosba enged lépni, AGP-s és PCI-os videokátryát felismeri, be is indul. Eljut a bizonyos DMI pool data-ig, de ott fagy. Se reagálás billenytüzetre, sesemmi. Procit nem tudok cserélni, de kivettem megtisztitottam a csatlakozoit, de ugyanaz. Elöször 384 mega rammal probáltuk, de én probáltam a három panelt külön külön, sokféle slotba, de mindegyik beállitás ugyanzet a hibát hozta. Elözöleg a gép müködött csak valami miatt az alaplapja tönkrement, csere volt, a proci a régi, de uj alaplappal ez a bibi van. Mire gondoljak?