Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Ha odafigyelsz arra, hogy mit eszel, és nem csak arra, hogy mit nem eszel, elkerülhető a vashiány, meg minden egyéb hiány. Én születésem óta vagyok vega, de a véremet mikor laborban megvizsgálták, + szűrésen voltam lime-kór miatt, csupán annyi baj volt vele (a lime-kóron kívül, persze), hogy nem volt benne elég zsír, ugyanis akkortájt néhány hónapja kifogytunk az olajból. Mikor újra ettem hidegen sajtolt olajat, ez a problem is elmúlt. Érdemes továbbá szedni a Béres cseppet, C-vitamin tablettával (hogy fölszívódjon), mert ezt kimondottan hiányos táplálkozásra is találták ki. Így semmi hiányom nincs, nem vagyok kicsit sem túlsúlyos, vagy túl sovány, és ha kell, kibírom majdnem egy hétig, vagy kicsit tovább is étel nélkül úgy, hogy nem fetrengek a földön az éhségtől - ilyet nem sok nem vegetáriánus tud szerintem megtenni, mert ehhez kell egy bizonyos fokú strapabíróság, ilyen téren. Na, most lehet velem összeveszni.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest