Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

Hello!
    Szerintem a GF3 alapu kártyák ára soha nem lesz olyan baráti mint azt sokan várják. Az Nvidia-nak nem üzlet hogy konkurenciát csinál az új generációs éppen nyomatott GF4 chip-jeinek. A GF4 Mx szépen lecseréli a GF2 Ti és a GF2 Mx családot, a GF3 eltünik a boltok polcairól, és soha nem lesz olyan árban hogy egyértelműen megérje mint az atonos teljesítményű GF4. A GF4 TI-k meg csúcson lesznek, csúcsrajáratott árakkal, egészen a köv. generációig. Az Nvidia-tól jó húzás volt hogy kiadta a GF4 MX szeriát. Sokan, mint én is inkább megvesszük a ''régi'' egyre ''olcsóbb'', ''sokkal, de sokkal gyorsabb'' GF3-akat, mint a gagyi GF4 MX-et. Ezért tutti biztos hogy nem fog GF3 chip maradni az Nvidia nyakán. Mikor meg már nem gyártyák, az egyetlen alternatíva a GF4 MX lesz annak aki olcsóbb kártyát keres, így az is szépen fog fogyni. Ez üzlet, és nem technológiai fejlettség kérdése. Ha az érné meg jobbban az nvidia-nak hogy mindenki 1500Fps-t nyomat otthon a gépén, a kedvenc játékával, akkor nem adna ki ilyen GF4 MX-eket! Ez a véleményem, nem biztos hogy igazam van, de én így látom a dolgokat.....

Aktív témák