- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Miért kellene csempészárunak lenni akárminek is, hogy szarjanak a szabályokra? Az összes ruházati üzletben nem ugyanazt a kínai (indiai, bangladeshi) szart veszed meg? Legyen az online vagy fizikai. A LIDL és az ALDI nonfood részlegében nem ugyanazt a kínai szar szerszámot veszed meg? Az összes mobiltelefonboltban kiegészítőként nem ugyanazt a szart veszed meg? Az összes Európában előállított termék alapanyaga milyen csomagolásban érkezik? Mit lát belőle az átlagvásárló?
Álomvilágban élsz mint Neo.
Pont olyan, mint a mobiltelefon töltő. Szinte az összes komolyabb telefont a töltővel együtt adja el használtan a korábbi tulaj. Ha vesz egy új telefont, vagy azért vesz hozzá egy töltőt, mert eladta az előzőt, vagy mert ki szeretné használni a nagyobb töltési teljesítményt (+elhagyta, eltörte, tönkrement stb.). Pár százalékban keletkezik kevesebb hulladék. A telefonok nem lettek olcsóbbak, nem következett be törés az áremelkedésben a töltő kihagyásával. Eredmény: az embereknek még több pénzt kell előállítani, még többet pazarolnak és hajtanak, még több szennyezés.
Nekem ne magyarázd meg az EU-s szabályokat, tapasztalom napi szinten. Aki addig csak a magyar állami szférában tapasztalta a bürokráciát, az lefejeli a padlót az első találkozáskor. -
ROBOTER
addikt
Akinek nincs természetes képessége a nagyságrendek érzékelésére, az mindent hülyeségnek lát. Menj el a Kőbányai útra a volt Ganz telephelyre, tölts el ott egy órát, majd irány a World Mall és a Sárkány Center. Ha ezután még mindig bármilyen szabályozott úton bekerülő végfelhasználóknak szánt termék környezetvédelmi hatásáért aggódsz, a probléma a te agyállományoddal van.
-
ROBOTER
addikt
Igazad van, csak a dolog fonákságára akartam rámutatni. Az ilyen termékek csomagolása általában jól kezelhető, nem szennyezett, szelektálható. De tele vagyunk olyan csomagolással, amit gyakrabban használunk és esélytelen a szelektálása.
Ki kell menni bármelyik random piacra, ünnepi várásba stb. Az 1 napig használt (szó szerint) gyerekjátékok, amelyeknél maga a termék és a csomagolás is a szemét kategórába tartozik, a telek vége és a vasúti töltés közötti árokban végzik, amelyet majd 20 évente elvisz az önkormányzat a vásárló helyett. Mások a nagyságrendek, ezzel van gondom. Nem a termék oldaláról kell megfogni a dolgokat. A felhasználó oldaláról. 2025 van. Ha majd egyszer én leszek korlátozva abban, hogy mennyi műanyagot vehetek, akkor komolyan veszem. -
ROBOTER
addikt
Én is megveszem időnként, bár nem vagyok odáig a tálcás dolgokért. Nem világítottam rá a mondanivalóm lényegére, az én hibám. Én utálom a pazarlást és a szemetelést is, de szerintem ami pénz elment ennek az intézkedésnek az adminisztrációjára, azzal többet ártottunk a környezetnek, mint amit tettünk.
-
ROBOTER
addikt
Desktop processzort az emberek 2%-a vesz, 2..5 évente.
Szeletelt sertéstarját (és egyéb sertés, marha és baromfi alkatrészeket) műanyag tálcán meg az emberek 40%-a, 3 naponta. Aminek a csomagolását hivatalosan még csak újra sem lehet hasznosítani, ha nem mosod ki előtte (víz stb.), megy a kommunálisba.
Miről beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chrome
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest