Hirdetés
- iPhone topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
matepalfi
aktív tag
Én sem vagyok teológus, de megpróbálok választ adni / segíteni neked.
A Bibliában nem az van megírva, hogy ha "Adventista vagy akkor a végítéletben te jól jársz", hanem ha te betartod Isten törvényeit és hiszed, hogy a magad erejéből nem juthatsz a mennyek országába, csakis Jézus Krisztus által, akkor jársz jó úton. Gondolom olvassa a Bibliát, akkor ezekkel tisztában kellene lennie.
egyéb észrevételek:
Igen, vannak gondok az egyházon belül is, de ez éppen azért van, mert emberek szolgálnak benne. A pap is ugyanúgy bűnös ember. De nem feltétlen kell egyből az egész egyházszervezetekről levonni rossz következtetéseket. Általában, ha ezeket jelzik az aktuális szerbeknél, akkor ott felülvizsgálják a rossz dolgokat.Isten nem ember, mint ahogyan te írtad és nem volt, hanem van és lesz
Remélem tudtam választ adni.
Üdv. -
matepalfi
aktív tag
válasz
Polllen #17001 üzenetére
Ha én hindunak születtem és soha sem találkozok egy kereszténnyel sem, elkárhozok?
Nem. Feeney atyát kiközösítette a Katolikus Egyház azért, mert azt tanította, hogy "az Egyházon kívül nincs üdvösség" azt jelenti, hogy a látható Egyházon kívül nincs üdvösség. Isten nem bünteti meg a pogányokat igazságtalanul. Nem bünteti meg őket azért, mert nem hisznek Jézusban, ha - nem a saját hibájukból kifolyólag - nem is hallottak róla soha (leküzdhetetlen tudatlanság). Viszont az Igaz Isten, azért már megbünteti őket, ha vétettek az ellen az Isten ellen, akit felismertek a természet és a lelkiismeret által (Róm 1-2). Nincs bűntelen pogány, ahogy nincs bűntelen keresztény sem. Mindannyian vétünk Isten ellen, és a lelkiismeret ellen. Mindannyiunknak szüksége van egy Megváltóra. És a Megváltó Krisztus.
-
matepalfi
aktív tag
válasz
Kezdő vagyok #17002 üzenetére
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
- János evangéliuma 3:16 -
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Én kereszténynek vallom magamat, hiszek Istenben.
Egyik ateista ismerősöm küldött nekem egy oldalt, ahol Bilbiai ellentmondások vannak felsorolva.
ITT
Mondta nekem, hogy magyarázzam meg, hogy ezek miért vannak és adjak rá választ, mert szerinte ez igazolja, hogy a Biblia csupán zagyvaság.
Sajnos nem igazán tudok neki mit mondani, hogy miért vannak ezek.
Kérem segítsetek nekem a válaszadásban.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest