Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Csaba_20_ #3538 üzenetére
Gep mukodott amikor hazaertem a Corsairrel, lekapcsoltam, Chieftec kiepit, Corsair beszerel, bekapcs, erre se kep se hang, ventik sem porognek fel.
Corsair kiepit, Chieftec visszarak, bekapcs, ugyanugy se kep se hang. hink:Aramingadozas nem lehetett, mivel a gep elott van egy Smart1000.
Melohelyen harmadik tappal sem birtuk bekapcsolni az alaplapot.
Annyira nem erdekes, mivel csak 2 eves volt a lap, boven 3 ev garin belul, igy szo nelkul csereltek, csak erdekelt volna, mi lehetett a baja.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Ha mar uj tap kontra regi alaplapnal tartunk, mitol dogolhetett meg az Asus A8N-E-m, amikor eloszor radugtam a HX520-at?
Csak tapcsere volt a gepben, minden mas a helyen maradt a hazban.
Raadasul utana azzal a regi Chieftec tappal sem indult el a lap, ami ideiglenesen volt a gepben, amig a doglodo Zenem intezodott. (abbol lett sokadik garis nyavajgasom utan a HX520.)Alaplapon kivul minden tulelte a mutatvanyt, alaplapot meg gariban csereltek, mert nem volt rajta semmi lathato nyom.
A8N-E-n nem egymas mellett van a 20 meg a kulon 4 tus tapcsati, szoval Tarzannak eselye sincs felredugni a szogletes csatlakozot a kerek lyukba.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest