- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronus
tag
Sziasztok!
Mai nap beszereltem egy RM 750W... minden jó és szuper, deee a ventit még nem sikerült működésre bírnom...
Elvileg ugye csak 40% teljesítménynél indul be, de én akárhogy terhelem meg se moccan.
Valami tipp?A másik kérdés: van rajta C-link kimenet amihez a kábel egy 3 és egy 2 pines csati tartozik. Ezeket hova kellene dugni? a 3 pines gondolom rámehet egy alaplapi venti csatlakozóra és a 2 pines?
-
Kronus
tag
válasz
04ahgy #16309 üzenetére
Corsair CX 500W és Seasonic M12 II 620W
Corsairral nem tudom pontosan milyen fordulaton ment a venti és hány fokos volt mivel zajban nem volt eltérés az alap állapottól így nem is foglalkoztam vele. (alapon 18%-on megy a venti és max minimálisan emelkedhetett a fordulat a Corsairral így gondolom a hőfok is jelentősen elmaradt a Seasonictól)
A Seasoniccal a VGA 85fokig melegszik 71% venti fordulat melett. A VGA nincs tuningolva, alap órajelen ketyeg.
-
Kronus
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy egy 500W -os táppal kevésbé melegszik és ezáltal kevésbé pörög a VGA venti mint egy nagyobb 620W -as táppal? Ugyanazokkal a játékbeállításokkal és ugyanakkora fps-el.
-
Kronus
tag
válasz
04ahgy #16198 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, de egészen más mint amit pl. a videokártyám produkál magas fps-nél az egyértelműen ennek betudható, folyamatos magas frekvenciás ciripelés. Viszont ez nem folyamatos, hanem rövid intervallumokban hallható erősödő jelleggel (általában egyre gyorsuló csattogás). Olyasmi mint ahogy egy sokkoló kisül, vagy egy elektromos tűzhely gyújtó.
-
Kronus
tag
Sziasztok!
Van egy SEASONIC M12 II 620W tápom ami egy R9 290 Gamingel felszerelt konfigot táplál.
A következő jelenségre figyeltem fel:
Far Cry 3 -nál ha 3 monitorral játszom 5760x1080-as felbontással akkor a táp fura időszakos alacsony frekvenciás ciripelő hangot hallat... inkább csattogó hangnak mondanám...
Kipróbáltam több más játékot is ezen felbontáson ultra grafikával és a táp halkan teszi a dolgát..Mi lehet a jelenség oka?
(a rendszer alapon ketyeg jelenleg, sem a videokártya sem a processzor nincs húzva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- EKWB EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB eladó
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest