- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RAiN91 #17085 üzenetére
Már nem tudtam beleszerkeszteni az előzőbe, de ebben a topicban talán előbb jön segítség. Illetve, ha rákeresel a tápodra, talán találsz valamit, több FSP-s kérdés is van. Ami még nem elhanyagolható, hogy hány ampert vesz fel a ventilátor.
-
törölt tag
válasz
#25712384 #17076 üzenetére
Újabb furcsaságok:
1 napig ki volt szerelve a táp, most gondoltam még visszakötöm, hogy megnézzem mi van vele. Elsőre probléma nélkül bekapcsolt (igaz kicsit lassan). Ezt követően lekapcsoltam, de nem kapcsolt ki, a rendszer kilépett, a monitor elsötétült, de a ventilátorok nem álltak le. Lekapcsoltam a hálózatról majd vissza, de ekkor már nem indult. Hagytam és egyszer csak beindult minden előjel nélkül (gondolom az előtte lévő kapcsolgatások hatására). Mi a véleményetek, mi lehet a gond? -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy vélhetően hibás Enermax EG365AX tápom. A gép egyik napról a másikra elfelejtett indulni vele. A bekapcsoló gombra semmit nem reagál, alaplapon a zöld led világít, ha áram alatt van a gép...
Még nem volt lehetőségem másik táppal próbálni a gépet / másik gépben próbálni a tápot, de a kora miatt és az amúgy meleg környezete miatt arra gondolok, hogy kondenzátor száradt ki benne.
Ha beigazolódik a probléma úgy gondolom kondenzátort megéri cserélni benne, milyen márkát ajánlatok? Illetve műszaki adatokban azonos vagy nagyobb kapacitással rendelkezőre érdemes váltani? -
törölt tag
hello!
Pár napja vettem egy ENERMAX EG375AX-VE tápot, Abit IS7-V2 alaplap, 2,6 GHz processzor, 128 MB videó kártya, 1 HDD és egy dvd író-t lát el.
Viszont 1 óra működési idő alatt is véleményem szerint nagyon felmelegszik, állítható a hűtő ventilátorok sebessége, ami maxra van tekerve.
Szerintetek problémás a táp?
A válaszokat előre is köszönöm!Üdv
-
törölt tag
Azt elfelejtettem írni, hogy egy INTEL Core2 Duo E7200 2.53GHz processzor van a lapon. Viszont idővel Core 2 Quad Q9300-ra szeretnék váltani. Hagyjam a csatlakozókat? Vagy a gyengébb processzor a 8 pin-esről is ugyan annyi áramot venne fel, mint a másikról?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest