Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
attyspocak
üzenetére
Nekem is olyan van
De Hydra feltételezhetően a motoros zoommal ellátott típusokra gondol, (szerk.: lassú voltam)
amelyek elvileg az obi aktuális gyutávjának/látószögének megfelelően zoomolják a vakufejet, automatikusan.
A kulturáltabb típusoknál úgy gondolnám, ez menüből állítható, de ugye láttunk már kutyán teherautót. -
Hydra SR
addikt
válasz
attyspocak
üzenetére
Köszi, ez is infó, bár én inkább a motoros zoomos rendszervakukra gondoltam, csak hiányosan fogalmaztam

-
*Ropi*
félisten
válasz
attyspocak
üzenetére
Elég rég volt már a Wendy's, nem emlékszem rá...

-
Hydra SR
addikt
válasz
attyspocak
üzenetére
Vedd figyelembe azt is, hogy ha egy lapostányér méretű fényterelő lifeg a vakuról az kényelmetlen, elakad, színpad előtt belelóg a képbe stb. és azért ez a fényterelés nem a csúcstechnikáról szól. Stúdió minőséghez a legjobb hordozható fényterelő is gagyi. Egy szintig lehet tuningolni de azért amire ez való, ott nem várnak el olyan ideális fényviszonyokat, ez csak egy kis rásegítés a környezeti fényekre.
-
Pompi
nagyúr
válasz
attyspocak
üzenetére
Nagyon sokan névjegykártya méretü lapot használnak igényesen odagumizva. Ugyanezt tudják az újabban beépített lapok is (Canon Speedlite 580EX pl.).
Ha komolyabb megoldás kell, akkor én pl. ilyet használok: Lumiquest Promax
-
Hydra SR
addikt
válasz
attyspocak
üzenetére
Mit olvastál róluk?
-
Hydra SR
addikt
válasz
attyspocak
üzenetére
Rajzom ugyan nincs de az én verzióm halál egyszerű: egy papírcsík, ami olyan széles, mint a vaku és kb. 5-6 centit túllóg rajta. Befőttesgumival van rá rögzítve. A villanófej fölfelé van hajtva. Végülis tök ugyanolyan, mint néhány vakunak a beépített derítőlapja.
-
Bandus99
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Igaz video, de remelem ez is megteszi
-
SZBGY
csendes tag
válasz
attyspocak
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Hydra SR
addikt
válasz
attyspocak
üzenetére
A beépített vakuja TTL, de külső vakut csak sima buta villanóként fog kezelni, bármit is raksz rá. Egyszerűen azért, mert nincs ami átvezesse a szükséges információkat a gép és a külső vaku között. Nincsenek meg neki az érintkezők. Amit te látsz a középérintkező mellett az nem tudom, micsoda de a TTL saruban még 4 olyan hasonló - csak kisebb - pöttynek kéne lennie mint ami középen van.
-
kosturica
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Én nem találtam az adatlapján olyat,hogy TTL vaku csatlakozás van,csak azt,hogy szinte bármelyik középpontos csatlakozásut elfogad.Azért köszi
-
kosturica
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Még annyit,hogy a gépkönyv(Finepix S9600)azt irja,hogy a TTL funkció nem használható!Sajnos.Találtam egy másik vakut,ezt megnéznéd?
[link] -
kosturica
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Köszönöm a választ!Megnézem!
-
csiga997
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
[link]
A google a barátod
-
csiga997
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
bármelyik tv szerelő megméri neked és úgy még olcsóbb.

-
csiga997
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Nem baj, gondolom azt, hogy 14,8V érted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lényeg, hogy több változat készült ebből a vakuból, van amelyik jó van amelyik nem.
Ha nem tudod pontosan melyik verzió a tiéd, akkor egy voltmérőt javaslok, conrad elektronik, vagy valami hasonló. Kb 1500 forintból megválaszolhatod a kérdést magadnak...
-
csiga997
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De Hydra feltételezhetően a motoros zoommal ellátott típusokra gondol, (szerk.: lassú voltam)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)