- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
1-2 frissítés és oda lesz a harmat gyenge üzemidő. Sajnos tapasztalat SGW6 cl. Olyan ordas hibák amelyeket nem hajlandó javítani . Olyan hibák amelyek már 1-2 éve is jelen vannak az óráikban. Minden egyes úgynevezett hiba és stabilitás javítással még bosszantóbb hibák jönnek. Rendkívül pontatlan emiatt használhatatlan vérnyomás mérés. Pocsék szervízháttér. Sorolni lehetne, de teljesen felesleges. Ezek csak használhatatlan divatcikkek mert van rá kereslet, meg sem említve az elszált árazással.
-
sfefe
addikt
Remélem olyan kinézete lesz a 7 pro-nak mint az 5 pro -nak...
Hasonló színben....( Titán vagy milyen szürke) -
Azt ne felejtsük el, hogy a Huawei GT sorozata nem futtat okosóra rendszert. Gyakorlatilag egy óraformájú aktivitásmérő, így kijöhet a 14 nap. Nekem a GT2 pro max 12 npot tud alvásfigyelés nélkül. Én örülnék ha kijönne egy normális, óra formájú Galaxy Watch is, ami a legtöbb egészségkövető funkciót tudja, nem okosóra rendszer fut rajta és bírja 14 napig az akksi.
-
Bass
addikt
Hogy lehetnek ilyen hulladékok a samuk akku időben? A 4 éves huaweim még most is 14 napot elmegy non stop monitorozással és bt kapcsolattal
-
PSti
tag
Segítek, nem kell figyelni az alvásodat, nem maradsz le semmiről
-
LosBlancosRM
őstag
Nem gondoltam volna, de a GW1-em aksija még mindig jól bírja. Megjelenés körül vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest