- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Rendeltem pár darabot, 200 forint... Ha megjön kiderül, mert most kénytelen voltam forrasztani.
Erről jut eszembe!
Én is úgy tudtam, hogy semmi ilyen kábelt nem forrasztgatunk.
Nos.
Eddig egy lengőkábel volt a routertől a PS-ig. Vcom CAT6 toldás nélkül. A sebesség 120-130 Mbit volt.
Most a forrasztott Belden CAT5e hozza a 200Mbitet.
Őszintén szólva nagyon nem erre számítottam. Jó, a toldásnál a színpárokat is jól megsodortam, majd a végén az egészet is, de akkor sem javulást vártam, hanem rosszabb eredményt! -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Utp toldóra van szükségem, de amiket nézek egyenes bekötésűek. Ez így van rendjén? Mind egyenes?
Csak mert szerintem így pont megfordítja a szálak kiosztását, ahova egyik oldalon a narancs-fehér kerül, a másik oldalon a barna. Ennek így kell lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest