- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
REAL WORLD #9 üzenetére
Itt van németül, lehet, hogy a probléma megoldása is (nem értek németül) : [L]http://www.treiber-world.de/posts344-viewnext.html[/L]
Ezért nem érdemes lecserélni az alaplapot (főleg azért, mert mint alinkelt oldalon is látszik, másik alaplappal is előjön ugyanez). A Microsoft KB-ben nem találtam rá megoldást, ugyanerre a kódra valami hálózatos problémáról ír.
Prescott nálunk talán márciusban, az ár a mostani azonos órajelű P4 árral lesz egy szinten. Amúgy is az ASUS P4C800 + Prescott szerintem nem jó megoldás, várd meg az új tokozást és a Grantsdale-t (állítólag 2004 Q2-ben lesz). -
eper-fa
aktív tag
hmm. biztos, h engedélyezve van az alaplapban az usb legacy support (nálam így hívják)? tudom, h akkor elvileg nem kéne felismernie, de akkor is.
egyébként prescott az még nem ma lesz itthon, és akkor se két fillér lesz -
REAL WORLD
tag
MEGOLDÁS!!!
Veszek egy ASUS P4C800 Deluxe-ot és eladom az MSI-t. Nem tudja valaki, hogy pontosan mikortól, hol és mennyiért lehet leghamarabb Prescott procit kapni??? -
REAL WORLD
tag
Szóval azt kiderítettem, hogy nem a szoftverrel van a baj!!!
Kék képernyő a kövi üzenettel:
NO MORE STACK IRP LOCATIONS 0x00000035 (stb.)
Erre találtam 1-2 linket, de angol tudásom még nincs a top-on! Ha így tudna segíteni nekem valaki, hogy pontosan mi is a baj és hogyan tudom ezt megoldani, akkor kérem tegye meg!!!
[Szerkesztve] -
REAL WORLD
tag
Fater ragaszkodik a 2000-hez és az f-securehoz. De az az idegesítő, hogy másik 5 gépen jó! Szintén W2000 és F-secure. De azok egyike se Sis chipsetes és egyik se MSI! Viszont én is W2000-t és F-securet használtam ezzel a géppel!!! Nekem miért volt jó? És ha bootolásnál benne van, akkor miért jó?
-
eper-fa
aktív tag
az fsecure ill a win2000 megváltoztathatalan körülmény? (értsd: erdeti, és ezért nem raknál fel mást?)
egyébként up... -
REAL WORLD
tag
UP!
-
REAL WORLD
tag
PLEASE! UP! UP!
Elég fontos és sürgős lenne!!! -
eper-fa
aktív tag
hmm. hacsak nem vetted meg eredetiben, súlyos pénzekért azt az fsecure*t, akkor kapd le gyorsan. ha mindenképpen akartok vmit, tegyél fel egy másik vírusírtót. ezen kívül nézz szét az fsecure oldalán, hátha a faq/troubleshooting részben találsz vmi érdekes dolgot. meg én megpróbálnám a helyedben xpvel is, ha nincs különösebb oka a 2000nek
-
REAL WORLD
tag
Még egy kiegészítés! Most jutott eszembe, hogy az én gépemhez van a scanner dugva. Volt, amikor azt is átdugtam egy másik gépre, de a TV-Tunerhez adott táviránytó Infraja mindig be volt dugva a gépembe!!! Lehet, hogy nálam is jelentkezett volna a hiba? Mi lehet a megoldás?
-
REAL WORLD
tag
Sziasztok!
Egy igen érdekes és bosszantó problémára keresem a megoldást...
Volt egy konfigom:
MSI 648 Max alaplap (MS-6585)
2,4 GHz (533)
512 DDR (333 MHz)
ATI Radeon 9000 pro 128 MB
Sony DRU510-A DVD író
2 db Samsung 120GB
stb...
Vettem egy új alaplapot és memóriát. Összeraktam a gépet. Ami kijött az enyémből (+ plussz alkatrészek) azt összeraktam a faternek...
MSI 648 Max alaplap (MS-6585)
2,4 GHz Celeron (400)
512 DDR (333 MHz)
Pixelview GeForce 5200 FX 128 MB
60 GB Maxtor
40 GB Maxtor
LG CD író
Pioneer DVD-ROM
stb...
A gépemen Win2000 volt, SP4 + internetes frissítések + progik tömkelege... Semmi gond nem volt. Az összerakott gépre (fateré) feltettem a Win2000-t + SP4 + internetes frissítések + progik. Amikor beraktam az USB-be egy PenDrive-ot, akkor jön egy szép kék képernyő és kiírja, hogy a ''Fizikai memória listázása...''. Először arra gondoltam, hogy a driver nem OK. Újra felraktam, de nem oldódott meg a gond. Aztán, hogy az alaplap ment tönkre... De eddig nekem OK volt!!! Miután már mindent próbáltam (Win2000 javítást is...) nem volt mit tenni, leürítettem egy 20 GB vinyót és elkezdtem felrakni a 2000-t. Driverek, SP4, Internetes frissítés, Office 2000, progik... Minden egyes telepítés után próba. Végre rájöttem, hogy mi a gond. Az F-Secure Anti-virus 5.42.9490-es verzióját felrakva (korábbit is próbáltam!) azonnal produkálja a hibát! Ha leveszem és újraindítom, akkor jó. De a fater ragaszkodik ehhez! A poén, hogy nálam is fent volt és minden gond nélkül használtam az USB-t! Az érdekesség még, hogy, ha bekapcsoláskor bedugom a PenDrive-ot, akkor betöltődik a Windows és minden OK. Látom PenDrive-ot is! Sőt!!! Ha eltávolítom és kiveszem, majd újra be, akkor jó! Nem száll el! De ez nem megoldás, mert ha elfelejtem bedugni bootoláskor, akkor indítsam újra megint a gépet. Pedig az USB kulcsnak pont az lenne a lényege, hogy menet közben is be tudom dugni...
Kérdésem az lenne, hogy valaki találkozott-e már ilyen problémával vagy van-e valami 5letetek???
(Bocs a részletességért, de hátha észrevesz valaki vmi hardvert, ami okozhatja... De szerintem az F-Secure a hibás! Van egy olyan módja is, hogy F-Secure termékek kikapcsolása. De ez nem elég! Ha nincs fent a vírusvédelem, akkor az USB jó!)
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Grim Dawn
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged