- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
7
addikt
Itt tedd fel a kérdésed, ezt zárom
-
Pucur
csendes tag
Itt van egy speedtest. Az a bajom hogy torrenten nem akar feltölteni, tehát néha elkezdi, néha abbahagyja, nem 45 kb/s a max, mivel 120-al is töltöttem fel, közel 1 percen át, csak aztán mindig megáll, és alul egy sárga háromszöget mutat, amikor én engedtem neki portot a routeren keresztül is... -
Pucur
csendes tag
Hali! HTC Wildfire S készülékem van, és nagyon lassú a feltöltés, Usb modemként használ funkcióval csináltam (Tether), EasyTether programot is kipróbáltam, de nagyon lassan ment az internet, a letöltéssel nincs gond, csak a feltöltéssel. Esetleg valami progi ami jobb az alapnál vagy vmi? :/
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest