- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
Aktív témák
-
bigboss
csendes tag
3.5'' keretbe is lehetne szerelni kivezetést? Drága dolog az?
Lehet, hogy maradok az USb hosszabító kábelnél. (csak gáz, hogy rá kell celluxozom az asztalra, vagy a gépházra.) -
micro
addikt
Ha USB 2.0-s a pendrive, akkor csak olyan hosszabitót, vagy kivezetést vegyél.
-
bigboss
csendes tag
bekakálok!
SYM 959NF
Leírás
A SyncMaster 959NF HIGHLIGHT ZONE™ funkciójával a képernyő egy kijelölt négyszögletes része fényesebbé tehető, ezáltal megnövelt kontraszttal és fokozott stabilitással élvezhetjük a képet. Ehhez járul hozzá többek között az RGB színek, kontraszt és élesség beállításának a lehetősége. A MouScreen TM, egy olyan windows felhasználói program, amely lehetővé teszi a monitor beállítását a monitor gombjai helyett az egér felhasználásával a SyncMaster 959NF monitor részét képező USB csatlakozáson keresztül. A Natural FlatTM CDT a HBC-FocusTM technológiával együtt élesebb képmegjelenítésre és élénk színek torzításmentes visszaadására képes. A Natural ColorTM szoftver segítségével könnyedén összehangolhatjuk a képernyő színeit a kinyomtatott színekkel, így nem kell papírt pazarolni a színbeállításra.
Ezt a funkciót szerintem senki sem használja.
Azért köszi mindenkinek.
Nem tudjátok lehet kapni usb kivezetést, kis floppy beöntő keret formájút? -
bigboss
csendes tag
samsung 959nf
Valami? -
bigboss
csendes tag
Ufi!
Szereztem egy usb flash memory drive-ot. Nagyon szépen működik, csak nincs elülső usb kivezetés a gépházamon. Előszedtem a monitorom papírjait, mert emlékeztem hasonlóra. Meg is találtam egy kábelt ami a gép usb csatlokozójába és a monitorba csatlakozik. XP-alatt kiírta: USB HID Ez mire szolgál?
Nem találtam más usb elosztót a monitoron, pedig kafa lenne, ha nem kellene az asztal alá bujkálnom az usb drive-al.
Mi az az USB HID?
-Bigboss-
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS notebook topic
- Gitáros topic
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs