Hirdetés
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmPeX
aktív tag
[link] [link]
Ezeken a helyeken elég olcsón (~9-10 ft/cm^2) gyártanak 2 oldalas, furatgalvanizált panelokat, érdemes megnézni...
Énis rendeltem most egy rahedli cuccot a ti-től, de én most főleg digitális végfokokat tervezek... Bár tervben van egy USB-s hangfal, digitális erősítővel, és ezzel a hangkártya ic vel. -
AmPeX
aktív tag
Elég házi megoldás ez a panel
de a célnak megfelel. valszeg meg fogom tervezni rendesen protelben, ha gondolod (és már készen lesz) elküldöm neked a PCB file-t. Egy csomó zaj, meg mindenféle gerjedés stb kiküszöbölhető egy jó panellel... Meghallgatnám szívesen, hogy hogyan szól a cucc. Az hogy nem mindig ismeri fel a windóz, valszeg a panel miatt van.
Mindenesetre nagyon szépen köszi, hogy vetted a fáradtságot, és megépítetted, és kipróbáltad.
-
AmPeX
aktív tag
Meg akkor jó amikor nem akarsz elák2 ből vizsgázni, és egy ilyen vagy hasonló kütyüre megadja a tanár a megajánlott 5öst.
Amúgy én egy usb-s számítógéphangfalat csinálok, jól jöhet, ha mondjuk skájpoli akarsz a többiek meg hallgatják a zenét a hangfalról, vagy mittudomén, ezer másik alkalmazásba remekül bele lehet illeszteni. Ha nagyon elszállok, még egy usb-s beépített hagszórókkal ellátott billentyűzetet is el tudok képzelni... 
A lényeg, hogy semmiképpen sem high-end cuccról van szó, ha minőséget akarsz, vegyél drágán egy fasza gyárit... -
AmPeX
aktív tag
A mintavételezés frekvenciája miatt -elméletben- jobb egy kicsit, de ezek az adatok kb semmit nem mondanak. hallottam én már pocsék 16 bit 44,1 khz es cd jatszot, es ugyanilyen parameterekkel rendelkezö profi cuccot is. egetverö a kül...
Szerk: lassan, de biztosan keszül a hangkarim, majd irok meghallgatasi tapasztalatokat....
[Szerkesztve] -
AmPeX
aktív tag
Nah, tegnap végigfeszültem énis azt a 28 lábat...
sikeresen átalakítottam dip tokossá, a későbbi fejleményekről még beszámolok.... -
AmPeX
aktív tag
Szerintem kérj meg valakit, aki tud angolul, hogy segítsen. Nem olyan nehéz ilyen embert találni... Tegnapelőtt rendeltem 5 db ilyen IC-t többek közt, és ma délelőtt már meg is érkezet... Az egyiket már el is kezdtem bütykölni, hogy használható lábméretei legyenek, de a valentin nap keményen keresztül húzta a munka menetének folyamatosságát.

-
AmPeX
aktív tag
Persze, simán elküldik, add meg nyugodtan a címed, az emilcímed is, nem spamelnek tele. Én már rendeltem a TI-től egy csomó mindent, nagyon gyorsan megérkezik (pl legutóbb kedden rendeltem, péntekre ittvolt...) a MAXIM-nál ugyan ez a helyzet, és még sok másik gyártó bevállal ilyet...
-
AmPeX
aktív tag
Ha egy kicsit értesz hozzá, akkor könnyen magad is megépítheted, ha tényleg csak sztereó kell. Még régebben láttam a hobbyelektronika. vagy rádiótechnika újságban egy ilyen kapcsolást, de azthiszem, hogy a HAM bazárban meg is rendelhető az egységcsomag. Gyakorlatilag egy sztereó hangkártyát kapsz, ha megépíted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anyagi helyzetek és életutak
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- Ütésálló 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de a célnak megfelel. valszeg meg fogom tervezni rendesen protelben, ha gondolod (és már készen lesz) elküldöm neked a PCB file-t. Egy csomó zaj, meg mindenféle gerjedés stb kiküszöbölhető egy jó panellel... Meghallgatnám szívesen, hogy hogyan szól a cucc. Az hogy nem mindig ismeri fel a windóz, valszeg a panel miatt van.
Amúgy én egy usb-s számítógéphangfalat csinálok, jól jöhet, ha mondjuk skájpoli akarsz a többiek meg hallgatják a zenét a hangfalról, vagy mittudomén, ezer másik alkalmazásba remekül bele lehet illeszteni. Ha nagyon elszállok, még egy usb-s beépített hagszórókkal ellátott billentyűzetet is el tudok képzelni...
Most rendeltem egy valag kacatot a TI-től, majd beszámolok a hangjáról, csak időhiányban szenvedek. Ha addig nem tűnik el a topik a süllyesztőben, írni fogok mindenképp, kíváncsi vagyok...
Miért nem folytatod?