- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Mistral
csendes tag
Sziasztok!
1.: Ha a szervizünk szerelte össze a gépet, akkor arról kaptál egy számlát. Ez esetben ha bemutatod a számlát, akkor a hardeveres problémák elhárításáért illetve megkereséséért NEM kell fizetned!
2.: Ha a probléma (vagy egy része) szoftveres eredetű, akkor annak kijavításáért kell csak fizetned - feltéve, ha nem a szerviz telepítette az oprendszert is... bár ezt nem hiszem, mert ilyen állapotú OP rendszert nem adunk ki a kezünkből!
A leírt gondokat szerintem a következők okozzák illetve okozhatják:
Újraindulás / nem indulás: A szállítás közben kilazult valami, pl. táp csatlakozó. Vagy a tápegység hibásodott meg, sajnos előfordulhat. Hogy bekapcsolt állapotban Power gomb megnyomására mi történjen, azt a BIOS-ban lehet / kell állítani. Tartsd lenyomva (bekapcsolt állapotban) a Power gombot 5-6 mp. -ig és a gép ki fog kapcsolni. Az, hogy nem kapcsol be a gép, illetve csak a ventik pörögnek fel, szintén a táp hibájára vagy kontakt hibára utalnak.
Floppy: BIOS beállítás, vagy kábel. Ezt látni kell, sok variáció nincs.
Gameport: Nem írtad, hogy melyik gameportot próbáltad működésre bírni. Az alaplapi hangkártyát, MIDI portot és gameportot mindenképpen le kéne tiltani, hogy a Live megfelelően működjön!
A PCI Ethernet Controller az alaplapi hangkártya, ha nincs rá szükséged, akkor a BIOS-ban tiltsd le (ne az OP. rendszerben), ha pedig használni szeretnéd, akkor az alaplap CD-jéről telepítsd fel rendesen! A gameport-os hibához nem sok köze lehet.
A PCI Universal Serial BUS az USB 2.0 vezérő, mivel ezt a win98 nem kezeli rendesen. Kéne hozzá az alaplapi chipkészlet legújabb drivere és talán egy patch is (ez szerintem az alaplapi CD-n rajta is van). A gameport-os hibához szintén nem sok köze lehet.
Szerintem, ha teheted, ne nagyon használd most a gépet. Az ütögetés pedig nagyon rossz módszer! Veszélyezteted (többek között) a HDD épségét.
A 3DMARK 2001 -es eredmény teljesen OK egy G2MX mellett és igazat kell adnom annak, aki azt írta, hogy ez nem CPU kérdése ilyen órajelek mellett. Egyébként is, a G2MX egy DirectX 7 -re optimalizált kártya, a 3DMARK2001 pedig DirectX 8 -ra optimalizát (tervezett) tesztprogi. A G2MX sok tesztet le se tud futtatni ezzel a progival... A hiteles mérést 3DMARK2000-ben lehetne elvégezni...
''...Csak aza a baj hogy fullra nem értek én az olyan ilyen dolgokhoz...''
Éppen ezért kérlek (sok ilyen tapasztalatom volt már sajnos), hogy NE piszkálj bele a gépbe, inkább bízd a szervizre... A hozzáértő haverok sem a legjobb megoldás (sok esetben), mivel Ők anyagi felelősséget nem vállalnak az alkatrészeidre... és sajnos sok ''hozzáértő ismerős'' által tönkretett gépet láttam / láttunk már...
Sziasztok!
Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest